Un coleg mi-a spus cam asa:
" Un joc repetitiv, un Assassin's Creed cu orci " :)) Eu mai astept
Printable View
Un coleg mi-a spus cam asa:
" Un joc repetitiv, un Assassin's Creed cu orci " :)) Eu mai astept
daca e assassin's Creed atunci me like it !
desi asa imi parea si mie inca de la inceput
Pai asta au zis toti in review-uri, dar au spus ca e bun. Mai e putin. Vineri seara sper sa-l gasesc in Altex Unirii B-)
E corecta pana la un punct ideea ca e un Assassin's Creed cu orci. Adica e open world, ai actiuni repetitive, te bati mult, alergi, te ascunzi, ai side missions.
Grafica e destul de OK, parca ma asteptam la mai mult pe alocuri. Gameplay-ul e destul de interesant. Descoperi capitanii Uruk-hai cu care urmeaza sa te lupti si pe care trebuie sa-I elimini. Ii descoperi intamplator, sau ti-i dezvaluie cate un orc mai fraier pe care il torturezi (pardon interoghezi).
Luptele sunt ok, iti ia putin sa te obisnuiesti dar pana la urma merge treaba.
Ce e interesant la gameplay pana acum (jucat 20 de minute):
daca te omoara un capitan urukhai, acesta devine mai puternic, creste in nivel si e mai greu de omorat. cand revii in joc si te intalnesti iar cu el, acesta tine minte ca te-a ucis si-ti zice cate ceva de dulce.
pe de al;ta parte capitanii sunt in competitie unii cu altii si pe masura ce cresc in nivel se lupta si elimina si intre ei. asta e cu doua taisuri ptr ca pe de o parte ai scapat de un capitan, pe de alta parte cel invingator devine mai puternic.
cutscene-urile sunt misto la fel si sunetul. detaliile ptr unele personaje mi se par slabute. revin cu mai multe opinii cand mai inaintez in joc.
PS: il am luat de pe PS store US, dar joc pe cont de UK fara probleme
Concluzie : e bon.
P.S: Deobicei nu rezist mai mult de 2-3h la un joc.
e oarecum addictive. iar daca joci sa gasesti toate chestiile de prin joc, sa faci toate misiunile si sa dai unlock oricarui upgrade, te vei intinde la zeci de ore de joc.
eu de doua ore nu fac decat sa omor Uruks si cu greu pot sa ma opresc.
a, si apropos de ce am zis mai sus cu level-ul capitanilor, am avut unul pe care pana sa-l omor, a ajuns de la level 4 la level 15 (ba m-a omorat el, ba a scapat intr-o lupta, ba a omorat el alt capitan), si de fiecare data cand m-am reintalnit cu el (am numarat vreo 8-9), mi-a turnat un taunt complet nou si adaptat la evolutie. nice!
PS: am aruncat o privire peste trofee. Cred ca va fi teroare de platinat si completat 100% jocul asta
Da are ceva poveste ca lumea sau sa te motiveze sa omori orci? Ca asa mi se pare monoton sa te tot dai la ei, fara un motiv anume.
Da are o povestea foarte buna pana acum ( am jucat abea vreo 8-9 misiuni , m-am luat cu alte lucruri sa upgradez puterile , sa explorez harta , sa mai cotonogesc niste bossi , sa mai fac ceva sidequesturi etc ).
P.S : Am ajuns in cealalta locatie =D> E atat de frumos fata de prima locatie.
Jocul e foarte addictive... si nu stiu de ce, al naibii de greu si de complex (in special cu sistemul de upgrade-uri, rune, power-ups, etc.). Pe mine m-a cam enervat un pic pentru ca nu inteleg de ce una doua imi mor capitanii in lupta... desi eu incerc sa-i interoghez. Daca incerc cu R1 imi tot spune ca trebuie sa fie weakened... daca-i mai lovesc un pic, mor si raman fara... interogatoriu. Ce Dzeu fac gresit?
Also... enervanti maxim sunt lupiii aia de la inceput. Cred ca m-au omorat de 20 de ori. Nu-i poti omora decat cu arcul sau ati gasit alta modalitate?
Povestea mi se pare geniala... n-am crezut niciodata ca orcii (errrm, uruks) pot fi atat de interesanti :)
Hold R1 + X :P si vezi sa nu te loveasca altcineva 2-3 sec. La bara de viata are putin verde cand ii poti face grab.
Pe ce platforme il jucati ? Cum se comporta (ziceau ca sacadeaza putin in anumite momente pe PS4) ? Cum e controlul (ca prin review-uri au spus ca trebuie sa te obisnuiesti cu el) ?
Eu il joc pe PS4... n-am vazut inca momente in care sa sacadeze, iar controlul este un pic mai diferit, dar si stilul de joc este un picut diferit de tot ce ai jucat pana acum. De exp. mie unul mi se pare ciudat as alerg tinand apasat X (mai ales ca in lupte cu X te feresti), dar... te obisnuiesti cu ideea :)
Luptele mi se par a fi o combinatie de Batman + Ryse, cu diferenta ca aici daca nu esti atent mori destul de repede (cel putin la stadiul la care sunt eu). De exp. lupii aceia de care ma plangeam eu ma omoara din 2 lovituri, si cum nu ai block pt. ei... e pretty damn hard! But, that's the way i like it (ha)... iar pentru mine trecerea de la farmingul din Destiny la el e mana cereasca. Worths every penny!
PS4 si eu. Chiar n-am observat pierderi de frame-uri sau alte defecte "tehnice". Nu stiu cum o fi pe pc, ca am vazut ca are niste cerinte..... Stilul de fighting aduce mai mult a Batman decat a AC, miscarile sunt mai rapide. Si e destul de complex si greu, btw n-am observat posibilitatea sa selectezi dificultati. Povestea e ok, mie unuia mi se pare mai interesanta cea a wraith-ului elf decat cea a lui Tallion
Nu ai block dar poti face dodge la caragors sau cum se cheama ( presupun ca la aia te referi ) doar ca nu e ca la inamici normali unde dai dodge spre ei si trebuie in stanga sau dreapta.
Probleme cu FPS-ul nu am avut chiar daca in majoritatea cazurilor e un clusterf.uck pe ecran :))
Pentru alergat cu X (A pe Xbox) banuiesc ca este la fel ca in GTA V, deci nu ar fi mare problema. Abia astept vineri dupa wrk...sper din tot sufletul sa-l aibe in Altex Unirii :D
Saptamana viitoare imi vine si Ryse, deci o sa vad exact la ce te referi :))
A mai avut cineva probleme la Warchiefs? Am farmat aprox. 5 ore sa trec de ei. Mereu se trezeau cate 4-5 captains sa apara...
Ma da de unde il aveti toti ?=((
De pe PSN US digital :P
Dar pana la urma cum este ca experienta vizuala? Spun "experienta" si nu doar "calitate" pentru ca, indiferent cate detalii ar fi vizibile la personaj si inamici, eu tot am senzatia ca tot ambientul este o... harta (ce-i drept, generoasa ca dimensiuni) destul de lipsita de varietate si cu "ceata" destul de aproape de personaj.
Nu prea-mi dau seama ce-i cu jocul asta, tot ce inteleg este ca-i un hack'n'slash cu elemente QTE (similar Batman) cu o ierarhie (extrem de) complicata a orcilor. What else? De ce m-as duce maine sa-l iau?
By all means, imi place sa joc un bun adventure cu elemente rpg, insa aici nu inteleg de unde vine fun-ul si nici calitatea vizuala extraordinara.
sincer eu unul n-am ajuns inca destul de departe in poveste, dar vad ca in ceea ce priveste enviromentul sunt altii mai sus care ar putea deja sa-si dea cu parerea cu privire la ambient. si la varietatea sa.
in alta ordine de idei, cred ca mai impresionati de calitatea vizuala extraordinara ar putea fi cei care sunt intr-o oarecare masura fani ai universului lui Tolkien, pentru ca ar avea ocazia sa vada mai mult din Mordor.
si pana una alta trebuie inteles exact ce inseamna Mordor, ca daca toata povestea se petrece acolo (si asa se pare ca va fi), nu va exista o lume de genul celor din Assassin's Creed, cu orase complexe si diferite. Cu multe cladiri, monumente etc. Vor exista constructii si asezari, zone mai inverzitye si zone mai cenusii, dar totul cred va fi in contextul Mordor, adica mostly wasteland, munti, smarcuri, constructii fantomatice.