true dat
Printable View
sunt singurul care n a primit mail de la altex ? :(
facusem precomanda acum cateva sapt la 220 lei .....dar inca nimic din partea lor
Sunt neseriosi. A trebuit sa ii sun eu ca sa imi confirme comanda. Nici nu au stiut sa-mi zica daca primesc maine sau sambata jocul, mai ales ca e important ca difera adresa de livrare in cazul meu, daca o sa fiu la birou sau acasa.
I am sunat si eu , mi au zis ca sa rezolva imediat si maine cel tarziu sambata o sa ajunga la mine ,
Dar momentan niciun mail de confirmare ...
Nu stiu de ce am impresia ca tot din magazin il voi lua
Eu ma duc maine intr-un magazin si inchei povestea
Eu sunt din cta , e posibil ca sambata sa ajunga aici !
Middle-earth: Shadow of Mordor - Graphics Comparison - GameSpot
Se pare ca sunt absolut identice. Consolele au day one patch, iar PC-ul ar trebui sa aibe texture pack pentru activarea setarilor Ultra.
am facut rezervare ,se pare ca doar in 4 locuri este disponibil in Bucuresti si ar mai fi si in Brasov ceea ce inseamna ca nu prea s-au agitat cu jocul asta
am ales Media Galaxy Militari sa fac un autostop la octoberfestul de la Plaza :evil:
Eu am sunat la ei azi dim ,
Si i am rugat sa trimita azi la curier ca maine sa ajunga ! A zis ca se rezolva :D
Sper
Sunt curios daca cele 2 DLC-uri de la editia normala ti le da si daca cumperi jocul din magazin. Pt ca nu sunt incluse in carcasa jocului, sunt separate. Stie cineva daca vin pe email sau in colet?
Teoretic MG si Altex precomanda toate jocurile , deci daca il iei de pe raft sau cu precomanda..tot una pt ei
asa ca sa-mi dea domne dlc-urile ! :evil:
Desi mi-am anulat precomanda ieri, am primit SMS de la curier ca vine intre 8-17 :))
E bine, macar nu mai merg sa-l iau din magazin :evil:
L-a jucat cineva? ceva impresii? @-)
Il joaca cativa, de cateva zile. Vezi paginile anterioare. Mie mi-a venit acum si ma pun pe el diseara B-)
Daca merg azi la altex, il gasesc?
Eu am facut rezervare in Media Galaxy Feeria si mi-au trimis mail de confirmare pentru a ma duce sa-l ridic azi. :)
nu sunt chiar identice, urmareste gameplay ul mai bine
varianta pc arata cel mai bine, urmata de versiunea ps4, apoi cea de xboxone
Time for a comparison!: http://trib.al/n69BxCF
Mi-a placut tare de tot asta:
The nemesis system is tricky at first. But once you get the hang of it and unlock Talion's higher-level abilities, the power-structure in Mordor changes in your favor pretty dramatically. If you're confident enough in your abilities, try this out for an extra treat: "defeat" an orc in combat, but let him live by either improperly executing him or simply letting him run away. Like everything else in Mordor, the orcs will remember this. It's a great way to shame them and remind everyone on this side of the black gate who's boss.
PS: dupa 20 de ore de joc, sunt abia la 27% si am sarit peste destule misiuni secundare