Eu de abia am ridicat discul :-). De la birou fug spre casă il testez. Sau dupa cum vad la Monky, mai bine zis, sa ma uit la instalare :-(.
Printable View
Eu de abia am ridicat discul :-). De la birou fug spre casă il testez. Sau dupa cum vad la Monky, mai bine zis, sa ma uit la instalare :-(.
Au insistat ca xbox one sa tina pasu cu ps4 (desi ambele-s doua pc-uri lesinate) si se pare ca XO are de suferit..si mai mult
poate cu noi patchuri o sa fie mai ok , desi daca nu scade sub 20fps pe mine nu ma deranjeaza, insa este enervant sa se blocheze ca pe XO.
n are nici o problema, pe one nu s a blocat, n a inghetat, n a sughitat, sub 25 n a scazut, si asta cand e foarte aglomerat ecranul.
aia probabil n au patch ul... il joc de 3 ore, merge foarte ok.
ah, si codsworth stie sa spuna "peyton", sunt cel mai fericit posesor de fallout :)
am sa tot repet ce am zis mai devreme - autosave la 10 min, la 2 ore sau 2:30 luati o pauza, iesiti din joc, fumati o tigara si reveniti.
o sa fie perfect jucabil pana la urmatorul patch. nu zic ca i imaculat dar nimic game-breaking.
Sent from my iPhone using Tapatalk
atunci totul este just fine !
And here we go .. :)
Asta daca vreti sa va auziti numele in joc ...
Fallout 4: List of Names Codsworth Says
Cei care-l aveti pe ps4, puteti sa spuneti ceva pareri si impresii despre joc, ca sa stim si noi cum sta treaba.
Inca sunt la inceput. Probabil spre noapte pot sa revin cu ceva informatii si detalii mai complexe.
Nu stiu cum nu incepeti direct cu muierea ... poti sa ii dai niste forme de vis :P
Sper ca sunt si haine pe masura ei in joc.
Până acum totul merge bine nu am întâlnit probleme nici drop-uri de framerate. Revin cu mai multe păreri după ce mai joc, nu am decât 4-5 ore în el.
Cam așa ceva :))
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aVX8WDw_460sa.gif
Simpatica foc aplicatia PipBoy pentru telefon.
Prima intalnire cu Power Armor-ul.
Awesome, am murit pentru prima data si in loading mi-a iesit din joc...
Ouch , credeam ca glumea lumea cu 0 fps.
Anyway , am jucat si eu cateva ore , e ... okish dar nu vad factorul ala de "wow" pentru atata hype , vedem mai incolo. Skyrim still king.
http://i.imgur.com/MYpPSnZ.gif
Guys, unde este primul trader din jocul asta? Un comerciant sau un npc care se ocupa de vanzari... ca mi-e mila sa tot arunc arme si item-uri pe jos. Stiu ca-s la inceput, dar sunt strangator de felul meu :D