Eu nu il mai gasesc pe Codsworth, inca de cand m-am dus prima oara cu el acolo in orasel :(
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
Printable View
Eu nu il mai gasesc pe Codsworth, inca de cand m-am dus prima oara cu el acolo in orasel :(
Sent from my HTC One M8s using Tapatalk
Ce parerea aveti care ar fi un upgrade mai bun pentru armura pentru mai mult spatiu in inventar, Deep-Pocket sau Ultra light build?
Pai fa un quicksave, incearca ambele si vezi care iti da mai mult spatiu.
Cred ca deep pocketed da dar nu sunt sigur.
Ballistic weave si armorer perk level 4 (railroad faction (side)quests)! Army ori Military Fatigues cu 110 resistenta atat la damage cat si pt energie e ceva nu ?
good point
la ps4 jocul se instaleaza in limba pe care ai contul .. daca ai UK/ US atunci limba o sa fie engleza , nu conteaza ce scrie pe coperta.
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste informatii legate de bani? Ce misiuni pot face ca sa castig capsuri rapid? La ce misiuni am facut pana acum numai iteme am gasit.
Pai nu prea faci caps din misiuni. Eu de exemplu vand toate drogurile gasite/craftate (buffjet, buffout, mentats, etc) si pre-war money. Acum cateva zile am realizat ca am doua tipuri de munitie pe care nu le folosesc deloc (am strans peste 2000 de gloante din fiecare) si am facut lejer 4000 caps doar din astea. Cel mai dificil lucru e sa gasesti vendori care sa aiba atat banet la ei, si nu gasesti deloc :)). Trebuie sa te tot plimbi intre ei.
Acum ca ai zis, chiar nu am folosit niciodata drogurile. Multumesc pentru pont.
Eu nu v-as sfatui sa vindeti gloantele. Daca ajungi sa strangi multe de un tip, foloseste o arma pentru ele, iar daca nu ai, unele pot fi modificate pentru a accepta alt tip de gloante. Fiind niste resurse nu foarte usor de gasit chiar nu am fost niciodata dispus sa le vand. Imi aduc aminte batalia de la Castle care mi-a mancat sute de gloante, nukes, grenade si mine, iar de atunci am avut o grija continua cu munitia.
Pot spune ca am reusit si eu sa ii fac capatul, desi mai am cateva sidequests. Overall e unul dintre cele mai bune jocuri ale generatiei si merita un loc 2 la nivelul de GotY alaturi de Witcher 3. Are si cateva lucruri enervante si cateodata se vad unele mecanici mai vechi dar toate astea devin irelevante comparativ cu experienta oferita. Nota 10+.
Mai degraba unul din cele mai bune jocuri ale generatiei trecute, lansat pe generatia actuala :))
It's genius, but there's nothing next-gen about it.
Se termina vreodata misiuniile alea care se tot repeta?
Nu, sunt radiant quests, nu se termină
Pai asta inseamna ca nu este level cap? :D Daca da atunci e ok ca mie imi place sa fac grind si asa mai pot incerca niste perkuri.
S-a anuntat cu ceva timp inainte de a iesi jocul ca nu va avea level cap. Problema e sa fie monstri pe masura altfel devine plictisitor.
Nu e level cap, insa in total sunt vreo 275 de perks de umplut. Peste, level-ul e cam irelevant.