Pai da comanda online, nu stiu cum e in Bucuresti, eu sunt din provincie, mi se pare ciudat oricum.
Printable View
Pai da comanda online, nu stiu cum e in Bucuresti, eu sunt din provincie, mi se pare ciudat oricum.
Poate trebuie cautat prin sistemul de ventilatie...
---------- Post added 13-10-2014 at 21:24 ----------
baieti si fete.
serios, unde gasesc si eu jocu asta de ps3? ca am fost in 2ua altexuri si nici unu nu il aveau. s-au uitat un baiat pe calculator si a zis ca nu il gaseste nici macar in depozit. deci WTF?
Comanda online, e in stoc
Am terminat jocul. The nightmare is over :)) Good luck la restul. Iar celor care se feresc de joc, repet, nu va luati dupa reviewuri.
Ti sa parut repetitiv sau greu in anumite locuri ?
Tot am auzit ca "oamenii" te vad cateodata chiar daca esti ascuns dupa cutii de exemplu si te omoara imediat desi cu roboti si alieni nu sunt probleme. Nu sunt fanul jocurilor in care mori de 100 ori intro singura parte din cauza bad designului.
Nu mi s-a parut repetitiv, desi nici la extrema cealalta nu e. Cam pe unde era si dead space ca variatie.
Greu mi s-a parut la inceput cand alienului i s-a dat drumul la A.I., dupa chestiile scriptate din primele faze. Dupa ce am inteles cum functioneaza si ce optiuni am, totul a mers super ok. Putine au fost situatiile unde a trebuit sa reload game mai mult de 2 ori in acelasi loc.
Cat despre humans, nu am avut probleme. Ori i-am evitat f usor, ori i-am omorat daca au apucat sa ma vada, ori i-am lasat prada alienului. In niciun caz nu e un motiv sa nu joci. A.I.-ul tuturor NPC-urilor din jocul asta e f bine facut as zice, si mai ales al alienului.
Aviz X1-istilor, pe Altex au modificat pretul, acum e 210, ca varianta de PS4.
Old-gen e 160.
Am modificat pretul :)...mno, unde-i experta in relatii cu clienti sa-i dau peste nas? :))
nu m-am putut abtine, a trebuit sa pun asta aici:
Originally Posted by ionutantonesei:
Trebuie sa zic de la inceput ca nu sunt un mare fan al jocurilor de tip survival-horror cu exceptia lui Doom 3 pe care l-am savurat datorita echilibrului dintre action si surviving.Un personaj echilibrat si de o dificultate medie.Nici prea usor sa il termini in 3 zile si nici prea greu sa crapi tastatura si sa o faci bucatele.Poveste bine nuantata .Mai exact accentul pus pe echilibru m-au facut sa il iubesc.Dupa acesta din pacate nu am mai dorit sa joc nici-un survival horror.Am evitat pe cat posibil deoarece stiu ce presupune un astfel de joc.Rabdare.Multa rabdare.
Review-rile in general pozitive m-au facut sa incerc jocul si regret.Acum poate sunt mai dur pentru ca nu e genul meu de joc .Voi incerca sa fiu cat se poate de obiectiv:
I.Poveste
1.Cadru incipit:Te trezesti intr-o nava careia nu ii retin inca numele unde primesti informatii despre poveste.Mi-a placut foarte mult inceputul pentru ca te acomoda cu povestea ce avea sa isi croiasca drum neoprit fara ca macar sa constientizezi acest lucru.Pentru cadru-incipit 10.
2.Poveste propriu-zisa nu e chiar ceva nemai vazut si e oarecum trasa de par.Pe scurt un carcalac isi face veacul pe nava spatiala Sevastropol unde esti trimisa pentru a gasi si recupera supravietuitori.Cam atat cu povestea.Nu ti se explica de ce oamenii sunt atat de violenti si de ce au aparut si armate pe-acolo .Ce cauta carcalacul acolo.Povestea este doar ca sa fie.Mediocra si neinteresanta.Pentru poveste 6.
II.Personaj principal.O fata care probabil a gresit poarta si in loc sa se duca la facultate a intrat pe poarta NASA si a ajuns pe acea nava.Nu are nicio treaba cu ucisul si cu supravietuitul.O fata bine machiata si pieptanata nu prea are ce cauta intro asemenea poveste.Parerea mea.Pentru personaj principal 5.Jalnic.
III.Mecanica:Fugi,ascunde-te de carcalac si de oameni ca majoritatea nu sunt binevoitori si abia asteapta sa ti-o traga pe la spate.Daca doamne-ajuta ai nimerit o arma si doresti sa ai placerea de a le face felul indivizilor ce te ameninta cu o moarte iminenta poft-n-cui ca vine alienu si te papa.Bineinteles ca regula se aplica doar in parte adica inamicii pot trage in tine intro veselie si sa nu vina carcalacul.Sub orice critica.Daca mai adaug si nesfarsitele momente in care inamicii trag aiurea doar pentru ca au auzit nu stiu ce ar trebui sa ii dau 0 la mecanica.Voi fi bland si ii voi da 4.Pentru ca imi place cum se misca si pentru un control cat de cat bun.In rest sub orice critica.Pregatiti-va sa aveti tastaturi facute praf si tandari.nici cel mai calm om nu cred ca ar rezista la asa chin.
IV.Grafica:Aici merita 10 clar caci straluceste grafic nemaipunand ca are engine propriu destul de bine realizat.
V.Sunet:10
VI.Rejucabilitate 0.Nu as mai trece prin asa ceva niciodata.Daca vrei rejucabilitate trebuie sa cumperi niste dlc-uri cu cateva campanii suplimentare deci eu cred ca nota este meritata pe deplin
VII.Scriptare 0 Scriptat cu draci.Trebuie sa faci exact ce iti spune altfel pa-pa.
Concluziehttp://forum.computergames.ro/images...es/biggrin.gifoar daca ai mult timp si esti un fan innrait altfel e nemilos cu incepatorii chiar si la cea mai joasa dificultate.
Scoruri:10,6,5,4,10,10,0,0
Scor final:5,6(mediocru)
Cine a scris chestia asta? Attachment 234333
un baiat pe forumu celalalt =))
---------- Post added 14-10-2014 at 17:44 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=s2xY9bR0Sqs
Ah, am renunțat demult la acel forum, când am văzut ce părere au despre console sau conserve... Plus ca e plin de agramați si analfabeți, aici încă e Raiul pe Pământ :)
asta da experienta! :)
An hour in hell: Hands-on with Alien: Isolation in virtual reality | Polygon
Doamne ma uit pe un Twitch stream... rad cu lacrimi.. AI-ul cam da chix, alienul se pare ca e prieten cu androizii, si alte faze haioase...dar care cam strica din imersiune.
Constat ca sunt unele faze nu neaparat scriptate, dar pe care nu poti sa le treci fara sa apara alienul. Gen un scanner pe care e f greu sa-l eviti, care bipaie un pic si automat apare alienul.. Care apropo se plimba nestingherit prin fata aceluiasi scanner. Oh, no problem there......
Also mi se pare stupid sa stai ascuns sub masa, alienul la 3 metri cu fata spre tine, si sa nu te vada (no darkness)..
Anyway, am dat azi comanda la Altex, sper sa vina maine.
astia de la altex is retardati. am comandat ieri jocul, nici o veste si azi sun si imi zice ca nu este confirmata comanda.
voi ati primit jocul?
Eu l-am primit pe 9, joi.
ce platforma? mai e undeva la un pret decent?
PS4 Nostromo la Altex, il comandasem cu 1-2 zile inainte. E foarte random cum preiau comenzile la Altex din pacate, nu te poti baza pe ei.
e si mai stupid ca nu e in magazin si nu inteleg de ce
daca nici maine nu-l primesc cred ca https://lh5.googleusercontent.com/-W...sdD8/photo.jpg