Eu am comandat ieri si azi am primit sms de la curier ca va fi livrată azi. Ciudat e ca awb-ul tot nu e inregistrat la curier.
LE: a sosit.. :)
Printable View
bulan....
Am jucat si eu pana pe la aparitia androizilor. Prima impresie, my kinda game. :D Imi place pacing-ul, ma cam deranjeaza cand distrugi armate intregi in jocuri, in schimb in A:I numarul de adversari mi s-a parut potrivit, mai ales ca chiar si asa jocul te face sa te simti powerless..
In orice caz, dupa parerea mea e un must play.
---------- Post added 16-10-2014 at 18:12 ----------
Inca o chestie, cred ca e primul joc la care minigame-urile la descuiat usi si hackuit chestii sunt bine implementate si cu folos. Durează prea putin ca sa enerveze, si uneori prea mult (in a good way) cand auzi alienu tropaind prin conducte...:D
Pentru cei care l-ati experimentat pe PS4 sau One, cum vi se pare grafica? Este la fel de impresionanta precum in filmele de prezentare ale jocului?
Da, l-am jucat pe PS4. Efectele de lumina, cele de fum si ocazionalul blur arata foarte bine. Personajele insa (detalii, expresii faciale, miscari) nu se ridica la asteptari si nu se pot compara cu "spuma" din jocurile lansate pana acum ca de exemplu inFamous sau Killzone; sunt doar OK.
Mie mi s-a parut ca sufera putin la capitolul anti-aliasing.
De luat o sa il iau sigur dar as vrea sa stiu daca merita full price. Precizez ca sunt fan al primului film dar nu ma joc jocuri horror.
Cred ca a ajuns pe rafturi in magazine in Bucuresti. A reaparut optiunea "Rezerva in magazin" la variantele PS4 si X1 si sunt disponibile urmatoarele: MG Feeria, MG Orhideea, MG Vitan, Altex Unirii (aici doar pt PS4).
Luat din Altex Unirii, se vede si se aude bine de tot pe PS4. :banana:
GOTY. =D> Luati cu incredere.
L-am terminat si eu, finally... :D
Pana la urma cum e jocul? Gameplay, story? Grafica next gen sau next meeeh?
Grafica se vede si din trailere si twitch etc ca e next-gen :)
Grafica e f bună, particle effects excelente, fum, iluminare realista, design la fix în ton cu filmul original.
Gameplay-ul e ok, trebuie sa fii stealth cam tot jocul, cu ocazionalul pac-pac în limitele în care nu e alienul prin zona și nici mai mult de 2-3 inamici (ești f vulberabil). Nu e un mecanism complicat în ceea ce privește gameplay-ul, oricum în jocul asta starul este atmosfera, spot on.
Story-ul e și el ok, ești captiv pe o stație și trebuie sa scapi... Nimic ieșit din comun. Just survive.
Nu prea observ eu din trailer-e sau stream-uri calitatea graficii. Exemplu, Shadow of Mordor am crezut ca e mult mai slabut pe partea graficii din cate a fost, nici live nu a fost o super capodopera dar in gameplay-ul vazut pe net arata mult mai prost si neimpresionant. Pe twitch nu-ti dai seama nici atata.
Ok, lasand deoparte grafica, cum e jocul? Sincer pana acum, toate jocurile din seria Alien mi s-au parut slabe rau.
L.E. Mersi mult de impresii @AndyZ
nu e nimic din seria alien care sa se compare cu asta
e cel mai bun pana la ora actual in parerea mea
E mult peste orice alt joc cu aliens. Totul e să-ți placa survival horrors. Nu ești chiar asa neajutorat ca în Outlast, dar nici departe nu e... :)
L-am luat si eu sapt asta si subscriu la ce spune AndyZ. Nu am ajuns foarte departe, dar din ce am jucat e jocul anului. Atmosfera si inteligenta artificiala fac jocul. Grafica e f.buna, Sunetul e de nota 12, mai ales daca ai un sistem audio mai ok. Nu am jucat SF mai bun in ultima vreme, daca vreodata.
Un mare plus pentru acest joc și de la mine. La grafică stă foarte bine și sunetul este excelent, iar amândouă elementele creează o atmosferă foarte tensionantă. Buguri nu am prea întâlnit (doar în două locuri am găsit modele de arme plutind în aer). Singurul meu necaz e că alienul se mișcă prea mult pe două picioare, aș fi vrut să folosească mai mult pereții și tavanul.
Noah ok atunci, l-am comandat si eu(PS4) Mersi de pareri oameni buni.