Eu inca sper sa l anuleze si sa scoata unul care pastreaza reteta primelor doua :evil:
Printable View
Eu inca sper sa l anuleze si sa scoata unul care pastreaza reteta primelor doua :evil:
Reteta primelor doua, in ce sens? :)
Locatie, perioada asemanatoare, personaje originare din Italia, mafia italiana etc.
Iar anunta astia trailer ? Dupa ce au mai anuntat unu si au aratat si cateva gameplay, acum anunta iar un trailer ? Gizz, sunt penibili...
Pacat ca schimbarea asta de peisaj a facut jocul sa semene cu toate celelalte jocuri de pe piata si s-a indepartat complet de tot ce facuse seria speciala si diferita.
Sunt prea putine si prea rare aceste jocuri gen Mafia sau Godfather. Am jucat primul Mafia si mi s-a aparut a fi unul dintre cele mai bune jocuri ever made ever created. Mafia 2 a fost cam fara sare si piper in ceea ce priveste povestea, dar macar atmosfera a fost ok, interesanta. Mi-as fi dorit sa mearga in continuare pe aceasta linie...
Mie imi place ce am vz din trailer si gameplay.Interesanta schimbarea de personaj- normala pt perioada respectiva si mai e si Vito pe acolo...
Eu sper sa-l scoata prin vara , ca si asa nu sunt jocuri , daca-l baga in toamna... e degeaba
Jocuri sunt destule, depinde ce cauti, cat timp ai sa le joci etc.
Daca e sa il scoata asa cum arata acum mai bine il amana pana in 2017, caci nu este deloc Mafia 3 pe care il asteptam. Puteau sa faca alt joc cu alt nume si puneau acele personaje acolo, si realizau Mafia 3 ca o logica continuare a Mafia 2 (eu unul asa ma asteptam) ori ca un fel de preambul la actiunea din Mafia 1.
https://www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4
Release Date: 7 Octombrie
Singura chestie legata de primele doua jocuri, este faza dintre cei doi tipi de la inceput, care se pupa pe obraz :)
Ce e cu atata hate pentru jocul asta? Mi se pare chiar foarte interesant din ce am vazut pana acum, in special in ultimul trailer. Aduce un aer fresh seriei. Normal ca e diferit, se petrece in New Orleans la sfarsitul anilor 60 doar.
Eu nu-l urăsc, nu-l vreau day one si nu-l mai aștept cu sufletul la gură. Ah, de cumpărat o sa-l cumpăr sigur, după câteva luni la vreun "Sale".
Hai ca nu a fost asa de rau. Muzica buna si povestea pare interesanta.
Dar un trailer cinematic nu este un joc. Vom vedea la sfarsitul anului.
Toti vor ceva nou, nu o ciorba reincalzita, dar atunci cand li se serveste, plang dupa reteta veche. E greu sa ii impaci pe toti.
hai ca si piesa e faina ! :x eu unul abia il astept
https://www.youtube.com/watch?v=DjydOI4MEIw
desi initial am crezut ca-i ceva de la Cypress Hill