Ati luat-o prin aratura...
Revenind la subiect, se stia ca apare in 2016, acum se confirma ca apare pana in aprilie 2016 :
GTA 5 and Mafia 3 "Completely Different," Take-Two Exec Says - GameSpot
Printable View
Ati luat-o prin aratura...
Revenind la subiect, se stia ca apare in 2016, acum se confirma ca apare pana in aprilie 2016 :
GTA 5 and Mafia 3 "Completely Different," Take-Two Exec Says - GameSpot
Nu se confirma ca apare in aprilie. Se confirma ca apare in anul fiscal 2017, undeva dupa aprilie 2016. Data exacta e momentan nestiuta.
Quote:
Finally, Take-Two today confirmed that Mafia III will be released sometime during the company's fiscal year 2017. That means it will arrive sometime after April 2016. We already knew it was coming in 2016, but didn't know when.
Man rasismul a fost este si va fi ... FOREVER & EVER. Faptul ca personajul principal este negru( nu-i chiar negru omul ) pare ciudat . De ce? pentru ca personajele de culoare sunt prezentate ca backup , iar 99% din ei sunt soldati( battlefield si call of duty ) .Developeri merg pe doua criteri cand introduc personaje de culoare in rol principal : Sex droguri bani si tunning sau Sclavi Foamete si Pedepsiti cu biciul . prima o folosesc in open world - a 2-a pentru story
Cred ca batuti cu biciul e un pic cam mult pt anii 70 . Nu, in new orleans, erau batjocoriti, batuti pe strada atat de civili cat si de politisti, de multe ori polististii erau de culoare, marginalizati, etc.
Daca mesajul jocului nu e alb sau negru, ala e bun ala e rau, ar fi interesant. Totodata in perioada aia exploadase traficul de heroina si cu asta si violenta crimelor.
Dupa cum ziceam si mai sus, daca reusesc sa trateze cu respect tema asta, s-ar putea sa fie f.bun jocul.
Pacat ca, intr-adevar, masinile explodeaza dintr-un glont.
am impresia ca in joc o sa vrei sa explodeze dintr-un glont si nu prea o sa nimeresti locul potrivit in timpul actiunii :) cum era de exemplu in MAfia 2, desi puteai sa explodezi masina dintr-un glont practic nu prea iti iesea..trebuia nimerit exact spre rezervor
https://www.youtube.com/watch?v=rpn-Uhpxw8o
Sper sa ai dreptate. Mereu cand imi aduc aminte de mafia 2 ma oftic la cat potential a avut.
Pana la urma cum ramane cu zvonul acela cum ca vom avea posibilitatea de a juca cu mai multe personaje?
S-a spus clar ca vei putea juca doar cu Lincoln.
Looks like fun to me
Pe xbox one? Sau pe pc? Daca e pe consola chiar arata bine.
Probabil era pe un pc
mai degraba PS4 sau PC, PS4 este consola primary pentru developeri
ce-i drept, arata destul de bine, tinand cont ca este pre alpha
le: este pe xbox 100%
Mda...nu pot sa spun ca-mi place (stiu, mirare mare). Orasu ala e cam lipsit de viata si totul pare predefinit. Imi da senzatia de joc de buget, prin felul in care se misca oamenii si masinile pe strada.
Din ce zic ei, au "construit" pe Mafia 2 si nu pe primul Mafia. Iar 2-ul a fost cam "meh".
Grafic nu-mi place. Acum cand toti tind spre realism, cu texturi mai desaturate, cu depth of field si iluminare mai realista, vin ei cu un joc cu grafica si iluminare la nivelul anului 2010 (desi GTA IV e mai vechi si arata mai realist dpdv al culorilor :evil:) Vad ca nu exista fizica la obiectele de pe masa si nici mediu destructibil (doar lemnul de la balustrade).
Btw. La minutul 4:00, masina aia de politie apare efectiv din nimic, in fata ta si dupa ce s-a rasturnat masina aia de politie, a continuat o animatie dubioasa in oglinda retrovizoare, cu rasturnarea si camera ramasa pe masina.
Wow, ce joc :) Vom juca cu un psihopat care in loc sa il adoarma pe unu care sta de paza (avand in vedere ca e soldat antrenat), sau sa ii dea una dupa ceafa, ii baga cutitu in inima sau in gat, de trei ori. Ce joc dom'le. Trebuia sa l numeasca Killing 101.
Nu mai zic de celelalte aspecte, care ma lasa rece, asta nu e Mafia.
Mie imi da impresia de un Hitman Absolution fara elemente de stealth, mai cartoonish si open world.