Pregătesc patch-ul cu 1080p@30 fps pt PS4
Printable View
Pregătesc patch-ul cu 1080p@30 fps pt PS4
Stai că vine 'nea mark și zice că e bull. A vorbit cu Sony pe fb si i-au zis că nu vine niciun patch.
On: După patch, îmi iau jocul. De abea aștept.
Fine by me.. Dar dacă nici după "quality control riguros" nu e smooth as silk, I'll.... I'll..... I'll.. play something else.. There...
Păi nu mă grăbesc. După ce iese, cand o ieși, atunci îl iau. Mai scade si prețul la Collector's până atunci.
dupa cum ziceam , cam la 3 luni asa ruleaza un joc perfect din seria AC
de asta mai si astept(cu jocul sigilat langa consola), insa nu inteleg pt ce atata munca pt un produs..ce nu mai staluceste la 3 luni de la lansare..deh, logica ubisoft.
Stiti pe cand apare patchul de 1080p@30fps ?
Da unde scrie exact ca vor urca rezolutia la 1080p ? Saraca consola abea se chinuie la 900p....
Probabil m-au auzit pe mine :))
pe cine intereseaza sa cumpere unity
edit: au forum si unii au probleme cu codurile.am sters linkul
Vad ca-mi trage un update 6,5gb..parca l-au anulat?!
Exista Unity si pentru PS3?
l-au amanat nu anulat
nu exista, pt ps3 e Rogue
Mai nu ar fi rau sa scoata un patch sa ruleze jocul in 1080p la 30FPS, i-as ierta si as cumpara si eu jocul.
Se pare ca a fost amanat doar pana acum, ca tocmai l-au scos - Patch 4 Release Notes
L-a incercat careva (PS4)? La mine mai dureaza o ora pana se descarca, nu cred ca mai apuc asta seara...
s-a instalat. m-am jucat putin, ma rog, vorba vine... am alergat putin si am facut vreo doua crowd events, pentru ca sunt la 99% sync, si mai am doar de deblocat vreo doua artefacte din companion app. sincer, nu vad mare diferenta in ceea ce priveste interactiunea cu mediul inconjurator si cu NPC. si frame-rate-ul era oricum ceva mai bun decat a fost la lansare, de pe la al doilea patch parca. mi se pare si acum cam la fel, adica nu extraordinar. se mai pierd cadre, iar NPC-ii au destule glitchuri fie ca alergi fie ca stai pe loc.
in fine, conteaza mai putin acum, cel putin ptr mine
Mie sincer mi se pare ca au facut un downgrade vizual masiv...sau poate sunt eu prea obosit si nu mai vad bine la ora asta...:-??