-
pentru mine e jocul din serie care m-a prins cel mai mult. pentru multi insa nu e cel mai bun din franciza, doar cel mai nou.
iar daca CEO-ul Ubisoft gaseste de cuviinta sa ceara scuze public pentru starea produsului scos pe piata acum trei saptamani, s-ar putea ca toate plangerile la adresa jocului sa nu fi fost chiar pentru nimicuri:
An Update on Assassin’s Creed Unity from Yannis Mallat | Assassin's Creed®|News|Official*GB*Site|Ubisoft
in alta ordine de idei, faza cu jocul gratis e ok. pana la urma platind season pass-ul in avans mi se parea cam aiurea sa dea tuturor userilor DLC-ul cu Dead Kings, ar fi rezultat ca cei care au platit ptr season pass au facut-o degeaba. asa, zic eu, reusesc sa mai linisteasca apele.
sper sa nu fie probleme cu modul in care vor oferi jocul la alegere pe PSN Store. avand in vedere ca noi din Romania de fapt nici n-ar trebui sa avem conturi pe UK/US etc. altfel, gluma postata de Flavi mai sus are sens (daca te uiti la un Watch Dogs spre ex). in schimba Far Cry 4 a iesit destul de bine din ce vad, si cum zicea AndyZ mai sus:
"that's a good deal". chiar si The Crew (s-au jucat niste amici in Beta si au zis ca e chiar ok)
PS: in sfarsit de cateva zile Initiates, Uplay si Companion App functioneaza cum trebuie si se sincronizeaza destul de ok si de rapid.
sper sa nu ma mai trezesc cu progresia pe companion app anulata din nou (am patit-o de trei ori pana acum asta incluzand optiunea premium cumparata de pe Google Play).
---------- Post added 28-11-2014 at 14:05 ----------
PPS (double post ptr ca nu mai pot edita):
am observat ca o data cu uodate-ul asta de peste 2 gb, au bagat in meniul de customizare si armele si costumele pentru dead kings. deci e pe aproape. :D
in alta ordine de idei, e destul de usoara platina. sunt cam multe chest-uri dar din fericire cele albastre si galbene nu conteaza pentru plat. povestea e destul de scurta, si chiar si cu sync 100% nu dureaza mult. sper ca in viitor sa mai bage misiuni aditionale de co-op, pentru ca deja le-am jucat pana la epuizare pe cele existente
---------- Post added 28-11-2014 at 14:07 ----------
*odata
-
Quote:
Originally Posted by
Rasko
.....
Foarte complex si interesant raspuns. Te rog, mai spune-mi.
-
Vrei sa-ti deseneze? Si DACA ar reusi sa intre in top 3, tot AC 2 ramane cel mai bun. Au fost multe jocuri din serie la care gamerii nu au cazut de comun acord, dar 2-ul face exceptie. Cat despre V, nu stiu cum sa-ti spun, dar exceptand povestea si grafica, marea majoritate a celor care l-au jucat il urasc. Am inteles, iti place jocul, gusturile nu se discuta, dar din clovnusor te transformi in clovn.
-
Eu unul am fost dezamagit de misiunile principale, mi s-au parut repetitive, facandu-ma sa ma gandesc la primul joc din serie. Nu neg ca au adaugat varietate modului in care poti asasina pe cineva, dar sa construiesti 12 Sequences doar din vizita la ascunzatoare, cercetare, asasinare, mi se pare absurd.
Dupa ultimul patch, jocul a devenit destul de fluid, iar dpdv grafic sta foarte bine.
-
Culmea, mi se pare ca l-au stricat :)) Eu mai am un pic si il termin.
Top personal AC:
1. AC II
2. AC Unity
3. AC IV
-
Si eu tot pe acelasi clasament as merge. Si cred ca daca nu ar fi avut atatea probleme la lansare si o poveste poate ceva mai buna (care dupa pararea mea cel putin , nu a fost atat de buna) ar fi fost chiar mai bun decat II.
-
...aaaaand Plat.:evil:
una peste alta o experienta placuta, stricata initial de problemele tehnice intalnite, cel putin cazul meu acestea fiind nenumarate. fara sa mai socotim perii albi pe care mi I-au scos companion app-ul, intiates-ul si uplay-ul.
povestea a fost ok, desi putin cam scurta cred eu. mi-a placut finalul si totul suna mai bine in Franceza.
-
Daca joaca cineva co-op acesta este id-ul meu pe PSN:dragos_mihaiy.
-
Assassin's Creed: Unity
Cum se prezinta jocul dpdv tehnic pe ps4? Sa mai astept?
-
Așteaptă, mai urmează cel puțin doua patch-uri. Daca l-ai găsit la un pret bun poți sa-l cumperi.
L-am terminat ieri seara, foarte dezamagit de poveste si nu pt. ca...Pur și simplu nu m-a dat pe spate si din aceasta cauza nu mai pot sa-i dau 9, primește un 8 :)
-
2 Attachment(s)
-
Ambele poze sunt facute in acelasi loc, asa ca nu-mi fac probleme. Sau...astept poze comparative facute in alte locuri, eventual in oras.
-
Nu inteleg care e faza ce trebuia sa aduca patchul :)?
-
sa inteleg ca ps4 a suferit un downgrade la grafica ca sa poata rula decent? =D>
-
la faza cu patchul este vorba doar de lumina si atat !?
-
Da, pozele sunt facute in conditii diferite de lighting, una ziua, alta noaptea. Si in interior se schimba lightingul. Faza asta a fost deja ultra discutata pe net de haterii care nici macar nu au jucat jocul.
-
eu nu prea inteleg ce vor sa demonstreze pozele alea? ca jocul arata mai rau dupa patch?
din alt punct de vedere, nu vad unde scrie ca sunt facute una ziua si alta noaptea. si nu inteleg de ce ar conta asta, cand pozele sunt facute intr-o locatie care e in SUBTERAN!!! you know, un loc din ala unde nu prea bate lumina naturala.
apropos, clovnusor, tu lucrezi la ubisoft?
-
-
Nu va mai chinuiti cu Unity. Au anuntat deja urmatorul joc din serie :)).
Next Year's Big Assassin's Creed Is Set In Victorian London
-
*****... Londra... Now I gotta buy it no matter how ****ty it is.......