si interactiunea? ca din cate am observat, a juca jocuri in care este nevoie de teamwork cu necunoscuti este in 90% din cazuri dificil. Fiecare cu a lui
e intregrat vr-un fel voice chat sau sistem de comenzi?
Printable View
si interactiunea? ca din cate am observat, a juca jocuri in care este nevoie de teamwork cu necunoscuti este in 90% din cazuri dificil. Fiecare cu a lui
e intregrat vr-un fel voice chat sau sistem de comenzi?
din ce am vazut eu este doar un sistem de mark targets (si sigur optiunile alea secundare de a imparti eagle vision-ul sau chestii din astea). altfel, e indicat sa pui pauza si sa faci un party, sau te bazezi pe scopul comun si pe norocul de a da peste un partener care sa gandeasca la fel ca tine.
poate mi-a scapat mie ceva dar co-op am jucat doar vreo doua misiuni pana acum. iar daca misiunea e de dificultate 1-3, nu conteaza prea mult.
Ahm, pe taptalk nu se aplica tag-uri gen spoiler.
Ce versiune ai ? Pe PRO vad ca apar tagurile de la spoilers bine mersi.
Eu am Pro si nu apar
Nu cred ca e o problema de consola. Si a mea se tureaza foarte tare, insa.....ciudat, doar cand intru in meniu, nu in timpul jocului. :-/
Am fost curios si am mai intrat si pe alte forumuri din strainatate, sa vad daca si pe acolo au unii aceasta problema. Am vazut ca o au, si nu putini.
Evident toata lumea isi face griji pentru ca nimanui nu i se pare normal sa i se tureze ventilatorul consolei ca un aspirator, in meniul unui joc. Sa speram ca Unity nu ne va praji consolele.
Lol, credeam ca sunt eu paranoic, dar si la mine o ia razna daca intru in meniu in timpul jocului (orice joc). Probabil ca firmware-ul are ceva probleme pe partea de multi-tasking, ca ma indoiesc ca cere atat de multe resurse incat sa faca asa urat.
Am jucat un pic prin Share Play, sa jucați prima data AC Rogue ;)
---------- Post added 20-11-2014 at 16:03 ----------
Am jucat si eu aprox doua ore, mie imi place deocamdată jocul, chiar destul de mult. Dar dupa prima ora am întâlnit un bug, nu puteam sa mai fac nimic decat sa stau sa admir priveliștea, nici măcar quit... doar close app si restart. Bv Ubi, bine ca iti bati joc de un joc cu un potențial imens!
Eh, si eu am ajuns pe la sequence 5 si imi place f.mult.
Nu exagerez cu nimic cand spun ca e cel mai bun AC pe departe, poate doar locatia sa il traga un pic mai jos decat ac2 (Italia Ftw).
Ca gameplay, eu zic ca au imbunatatit tot. Doar primul asasinat are vreo 3 solutii din cate am vazut si imi place la nebunie ca misiunile sunt open-ended cum au promis. In sfarsit gata cu tailing missions si desynchronized la fiecare greseala.
Combatul e f.bun. Imi place ca pedepseste button-mashing-ul, mai ales in grupuri de peste 3 persoane si nu imi vine sa cred ca ieri am murit de vreo 2-3 ori intr-o misiune din cauza asta. In sfarsit ma simt ca un asasin si nu un batman.
Murder mysteries sunt super, dar in general toate side-mission-urile nu sunt asa repetitive ca in AC4 sau 3.
Un mic pop-in sau frame dip am mai vazut dar nimic care sa "imi strice imersiunea" sau sa imi blocheze jocul.
Cu ceva luni delay, jocul asta era perfect (din pct meu de vedere), dar asta e lumea in care traim. Unii se hazardeaza sa lanseze jocuri pentru profit, altii se hazardeaza sa traga concluzii pripite...
Am terminat jocul, fara sa fi avut parte decat de un mic bug si cateva glitchuri. Mie mi-a placut (fiind si fan al seriei). Fara sa mai intru in detalii si facand abstractie de problemele cu bug-uri si glitch-uri, ii dau nota 9.
bine ca am mai asteptat , pare promitator
Patch 3 Rollout Begins This Week
Am și eu câteva ore bune în el, nu spun decât un singur lucru, dacă nu ar avea probleme tehnice jocul asta ar merita un 9 cu felicitări, locul lui e lângă AC II.
"While you might notice some improvements to framerate as a result of Patch 3, we still have a future patch planned to further address framerate concerns."
Sa vedem cum merge dupa patch 3, s-ar putea sa mai astept.. noroc ca sunt destule noutati acum sa ma tina ocupat.
Va rog sa scrieti daca merge mai bine dupa patch 3 :D eu tot astept patch.ul care sa-l faca sa mearga cat de fluent posibil... Si apoi vreau sa-l cumpar. Multumesc anticipat :D
Mi-a mers fluent si fara patch, dar nu in 30fps
nici la 25 nu merge in zonele cu multi NPC..din pacate :(
La mine a inceput sa descarce un update de 2.76 GB(PS4)
maine imi ajunge si mie ,abia astept ;)