This $60 customer has now become a $0 customer.
https://www.youtube.com/watch?v=fY5L95BOQTg
Printable View
This $60 customer has now become a $0 customer.
https://www.youtube.com/watch?v=fY5L95BOQTg
Hahaha
Nu inteleg. Vad prea multa ostilitate aici de la oameni care nu au jocul.
Fratilor, jocul e bun. Este un Assassins Creed veritabil iar fanii nu vor fi dezamagiti.
Da, are scaderi de framerate, dar nu in asa fel incat sa-l faca nejucabil si grafic, din cauza luminii, arata chiar foarte bine.
Posibilitatile de customizare pentru Arno sunt foarte multe, vad ca poti sa renovezi si proprietati si poti sa deblochezi costumele protagonistilor din trecut (abia astept sa deblochez costumul lui Ezio :x).
Intr-adevar, orasul mi se pare cam mic (desi nu am explorat decat o foarte mica parte) dar sunt tone de lucruri de facut si singurele lucruri repetitive sunt bug-urile momentan.
Parerea mea este ca daca esti fan Assassins Creed, jocul merita luat.
Inainte cu o pagina il faceai praf, acum hotaraste-te si tu :))
La ce te astepti Razvane de la niste copii influentabili? Daca neogaf zice ca ac unity e naspa, asa e. Asa cum si skyrim pe ps3 a fost super jucabil (desi mi-a crapat consola din cauza lui) sau mai stiu eu ce. Eu sunt convins din ce am vazut ca vor toti sa dea in ubisoft (o meritau acum vreo 2, e ani) si fac din tantar armasar.
Am vazut bug-uri mai naspa pana si in rdr.
De abia astept sa il iau dar sa vad cand il pun astia pe rafturi.
razvanrazvy,jocul are iarba?Daca n-are,imi pun pofta-n cui si nu-l cumpar.
Pai da, aratam partile negative pentru ca am reusit sa pun mana mai repede pe joc si pentru ca ma asteptam ca inca un day one patch sa le rezolve (desi abia vineri se lanseaza in Europa, deci mai sunt sanse), dar nu am aratat niciun plus, pentru ca este Assassins Creed si lumea stie cu ce se mananca.
Repet. Jocul are multe bug-uri, dar in niciun moment (probabil exceptie de zidu ala din biserica :evil:) nu devine nejucabil din cauza scaderii de framerate.
Parerea mea este ca daca esti fan sau te atrage intr-un fel sau altu, jocul merita.
@BlackGremlin, nu stiu ce treaba are, dar da, jocul are iarba.
Razvan dude, degeaba m-ai invitat ieri ca nu pot juca multiplayer AC pana nu devin asasin. BTW de ce nu ai venit cu noi in party, erau cel putin prieteni care deja jucau impreuna...?
Nu e problema Leo, astept sa ajungi asasin si-mi dai tu invite :evil:
Pai baga-ma in party sa am cu cine juca, ca din toti prietenii mei, doar tu ai jocu :)) Sper sa se schimbe lucru asta de vineri.
Assassin's Creed Unity Review - IGN
Nota:7.8
Foarte slab si prost facut review-ul de la IGN. Nu prea se potriveste ce spune el acolo cu ce se intampla pe ecran.
E mult mai ok cel de la Gamespot, dar inca-l astept pe cel de la Gametrailers.
Oricum, ambele contin on tona de spoilers. Aveti grija.
A aparut un review de la Gamespot:
http://youtu.be/At0XWefh-DE
7/10
BTW cine nu se incadreaza in banii stransi in-game exista o "portita" intre 19$ si 99$ :evil:Quote:
But then there's optional but questionable stuff like this, a real-money way to obtain the game's optional "hack" currency instead of using the in-game currency you earn by finishing most missions..
Pre-order anulat, aștept reducerea. Și mai voiam și Collector's-ul, dar la cum se prezintă nu merită banii nici pentru ediția standard. Dammit, Ubisoft.
Cei care ati anulat pre-orders sau nu mai vreti sa-l luati, ati luat decizia corecta. Framerate-ul este execrabil. Nu imi face nici o placere sa-l joc momentan. Sper sa bage un patch sa rezolve problemele de framerate cat de curand.
Pe PS4. Chiar nu ma asteptam sa vad stutter-uri de genul sau dropuri la framerate cand misc camera. Nici nu mai vrobesc de fugit sau urcat pe caldiri.
Se pare ca am facut alegerea corecta cu Xbox One :evil:
Intentionat au facut ca jocul sa sughita pe PS4.Daca compari specificatile ambelor console vezi ca PS4 e mai puternic(nu sunt fan boy).Dupa parerea mea,versiunea PS4 ar trebui sa se miste la fel ca si pe ONE.So fac iu ubi!