A aparut vreun review la joc ?
Printable View
A aparut vreun review la joc ?
naz si ceilalti care il aveti, se vinde in magazine varianta fizica sau aveti digitale?
Leo, ne vedem diseara sa facem o misiune in co-op, sa vedem cum e ?
Nu promit...Forza Horizon 2 :D
au lucrat la doua variante in paralel ca apoi sa faca ping-pong cu ele? mark my words: nu o sa vina pe currentgen cel putin nu ca si joc standalone.
Daca l-or include in vreo editie de colectie remasterd pentru current gen e altceva...insa nu se va intampla prea curand.
o sa vina ca downloadable cand apare si pe PC, asta cred ca e mai mult ca evident
Dupa 2h in joc a devenit absolut teribil cnad vine vorba de fps... pur si simplu este un slideshow si de multe ori se blocheaza cate o secunda 8-|
Da nu ma deranja 30 fps dar chestia e ca foarte rar atinge 30 fps gen cand esti intro camera singur sau te uiti la cer , in rest este undeva pe la 15-20 fps. Parca s-au intors in timp cu 20 de ani , Black Flag a fost perfect la optimizare si dupa vine porcaria asta si nici macar nu arata asa spectaculos.
Daca Watch Dogs a fost o dezamagire , jocul asta nu stiu ce este atunci...
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=930673
Puteti sa va conectati la uplay?
Review-uri: Assassin's Creed Unity Review Thread : Games .
Ouch...
Nu ma așteptam sa vad note sub 8
Ma puteti ajuta va rog? Am o nelamurire. Am companion app si in joc daca vreau sa deschid un chest din acela verde zice ca trebuie sa ma joc nomad missions pe app ca sa le deschid. Cand intru in app sectiunea "nomad brotherhood" imi este gri. Trebuie sa ma mai joc ca sa deblochez aceste misiuni? Sau e din cauza ca nu ma pot conecta pe uplay?
Ma las pagubas... jocul este absolut unplayable desi in primele doua ore fps era decent :no::no: Zece bile negre pentru Ubisoft cel putin pana il repara ( slabe sanse ... )
Funny , acum 2-3 luni ziceau ca "aiming for 1080p 60 fps on both consoles".Quote:
Ubisoft announced last month that the development team had "dedicated much of the past few months to optimizing Unity to reach 900p with a consistent 30 frames per second."
Hahahahahahahahaha :)) =)) :)) Trebuia sa imi fi dat seama imediat dupa ce am vazut embargo ala nesimtit.
N-am jucat inca misiuni, abia ce am ajuns in Paris si am inceput sa alerg de nebun de la viewpoint la viewpoint. Nu inteleg de ce ar avea o cadere de fps mai incolo, dar pot sa confirm ca la cat am jucat, framerate-ul mi se pare execrabil. Grafica este spalacita, daca vii mai aproape de TV nici nu ai senzatia ca esti pe new-gen, iar fps-ul este exact ca la AC-urile de pe old-gen. Control neresponsiv, camera enervanta...
Pacat ca tocmai acum cand era atat potential, cu Parisul si revolutia franceza, au dat chix.
Cum ai zis si tu, Black Flag a fost foarte bun dpdv grafica si fluiditate. Dar acum i-a mancat pe ei in c** sa sufoce strazile cu NPC-uri. Ma simt de parca sunt la mall in perioada de reduceri....
Nu cred ca ar fi greu sa bage un patch in care sa reduca densitatea populatiei.
mda, daca aveti ce juca nu va aruncati pe jocul asta momentan. cateva ganduri la prima vedere pe PS4:
in mare "decorurile" si locatiile arata frumos, dar de aproape texturile nu sunt prea ok. modul in care e reprezentat graphic personajul principal mi se pare mai slab decat cel din AC IV care vb unui amic, avea o matura in cap.
parkour-ul parca e mai fluid, dar tot are momente in care se prinde de ce vrea el
combat-ul e more or less acelasi ca in AC IV, totusi parca aici te misti ceva mai rapid, insa pe de alta parte adversarii (cel putin la inceput) iti dau doua-trei lovituri si esti mort.
observ ca daca aterizezi mai prost dintr-un salt de pe o cladire, dar nu mori, ramai cu viata putina si aceasta nu pare sa se refaca de la sine.
frame rate-ul e cam varza, sar cadrele de nu le mai poti numara, asa cum au mentionat si altii deja, iar texturile si NPC-ii se incarca de multe ori mai greu, nejustificand astfel ideea propagata de ubisoft cum ca au sacrificat frame rate-ul si rezolutia in parte pentru a se focusa pe NPC si atmosfera.
daca se focusau pe aspectele astea, texturile erau de o calitate mai buna, iar NPC-ii aia se incarcau mai repede si aveau reactii realiste fata de unul care se urca in picioare pe masa lor, in afara de a se da in spate si a striga "sacre bleu".
accesarea multor elemente in-game este imposibila momentan deoarece unele servere Ubisoft dedicate jocului au cazut, asta incluzand Uplay si AC Initiates
Deci? Se merita sau nu luat :))? Din cate vad nu... Pacat... de abia asteptam sa-l joc... Parea foarte promitator... Eh, portofelul meu rasufla usurat. Mai sunt jocuri... As fi putut accepta o gramada de lucruri... dar fps in jur de 20 nu :)) e prea mult deja... depaseste limitele. V-as ruga sa scrieti daca scot vreun patch care sa-l imbunataseasca... Parca mi-as dori sa-l joc... Da nu vreau sa iau teapa...
Pe Xbox One nu are scaderi de framerate suparatoare (nici macar sesizabile) cu exceptia fazei de pe pagina trecuta.
Oricum, incep sa nu mai suport jocurile astea, care sunt pur si simplu continuari, dar in fiecare joc esti nevoit sa o iei de la inceput, sa inveti totu, sa ai acces la toate armele, samd. La fel si la Batman si toate jocurile de gen. Absolut oribil.
Vreau actiune. Vreau ca cele 10-12-15h promise de producatori, sa nu includa 4-6-8h de urcat in nivel si invatat chestii, ca abia cand incepi sa joci cu adevarat, sa se termine jocul.
8 Concerning Things I Experienced in Assassin's Creed Unity - Blog by JDavisIGN - IGN
Quote:
I tried to open a treasure chest, but was told I needed the Assassin’s Creed companion app to open it, with no additional information or context.
I tried to open another treasure chest, and was told I needed to sign up for Assassin’s Creed Initiates to open it.
I tried to open a third treasure chest, and was told I needed to upgrade Arno’s lockpicking skill.
I upgraded Arno’s lockpicking skill, and was told my skill level still wasn’t high enough to open that chest. I gave up.
When I paused the game, the second option in the pause menu is an eStore that lets you spend real money on time-saving boosts, bonus in-game currency, and so-on.
I saw a woman floating through the air.
I heard the same line of dialogue 5 times during an early-game chase mission.
I experienced my character flip all around on the side of a building instead of climb through the window like I wanted.
None of the above includes subjective elements I found troublesome, including confusing and uninteresting “modern day” moments, trial and error mission design, and soulless NPCs.