Ce bull**** mi se pare asta. Sper sa nu cumpere absolut nimeni in-game currency, ca sa le elimine din viitoarele jocuri.
Printable View
Ce bull**** mi se pare asta. Sper sa nu cumpere absolut nimeni in-game currency, ca sa le elimine din viitoarele jocuri.
Asta e viitorul, ce sa faci? Uita-te la cum a inceput nebunia pe jocurile de pe platformele mobile, iar acum a ajuns si pe ditamai consolele. Doar ai jucat Forza 5, ai vazut si acolo ce magarie e. Asta e directia in care se merge.
Sunt unii care au timp 2-3 ore pe saptamana sa joace ceva. Ei nu au timp sa faca grind pentru diverse armuri, level up si alte nebunii, iar cum ei reprezinta un procent important din piata e clar ca treaba are succes.
Pai da, dar una e sa iei un DLC cu 3-5 masini si alta e sa cumperi precum in candy crush sau alte jocuri de mobil, bani virtuali cu bani reali. Daca asta e directia, ar fi bine sa micsoreze pretul jocurilor cu 10-20-30 de euro si o sa cumpere lumea si alea.
quick question: merge jucat in franceza dar cu subtitrare in engleza?
Eu asa am văzut pe Twitch
Aoleo dat necst gen perfomance:
Assassin's Creed Unity: PS4 vs Xbox One Gameplay Frame-Rate Test - YouTube
18 FPS, really? REALLY??
Exact ce spuneam mai devreme, grafica mai buna pe PS4 si framerate mai bun pe Xbox One. Tudy vezi ca din Forza 5 au eliminat de multa vreme microtranzactiile. Se pare ca Ubisoft incerca marea cu degetul, poate totusi il miroase vreun rechin si ii mananca mana cu totul =))
Nightmare fuel...
^ Astea sunt de pe PC unde optimizarea e si mai proasta, poate chiar inexistenta.
LOL de unde-s luate astea?
Nu inteleg care e problema, si Creed 4 a a vut microtranzactii dar se putea termina jocul 100% si fara ele, si fara prea mult grind. Este la alegerea oricui daca investeste timp normal in joc sau decide sa dea bani din lipsa de timp. Problema intervine cand aduc DLC-uri care sunt taiate efectiv din joc. Inteleg vremurile "moderne" cu o majoritate de semi analfabeti care dau cu banul pentru orice prostie. Nu vreau armuri extra, nici arme, barbi sau frizuri in DLC, nici microtranzactii. Imi place insa cand jocul ruleaza necontenit de aceste lucruri si nu se simte lipsa lor.
Referitor la parerile voastre si la multe persoane care au anulat precomanda: sunt mandru de voi! Chiar daca va place stilul, trebuie sa le aratam ca nu suntem asa de prosti precum ne vad ei, nu inghitim tot, nu platim 200 dolari pe o clona de software. Poate vom trai momentul cand isi vor da seama ca nu le merge asa si vor pune mintea la contributie sa faca un joc demn de lansat pe piata, complet la un pret normal.
In 4 micro tranzactile erau cu totul altceva , in Unity pe LANGA chestile alea time saver , mai sunt si Helix Points cu care poti cumpara arme , armuri si alte mizerii.
Am jucat 3h si abea am facut bani sa imi iau o sabie vai mama ei , evident ca sistemul asta e facut sa influenteze microtranzactile ca in orice joc F2P.
Macar s-au tinut de cuvant cand au zis ca o sa fie paritate intre platforme. Pe toate merge ca p**a.
nu-mi vine sa cred ca Rogue este mult mai bine optimizat decat Unity.
Sarcasm :|
frumusete:
https://www.youtube.com/watch?v=Q1J2WMoEP9A