Pt mine Musa e cel mai bun atacant din cati am incercat...Aguero e mult sub el..pt mine cel putin..musa are un gol pe meci..si a jucat doar online
Printable View
Pt mine Musa e cel mai bun atacant din cati am incercat...Aguero e mult sub el..pt mine cel putin..musa are un gol pe meci..si a jucat doar online
mai exista seasons mode,online friendlies,pro club si coop mode
caut un roman foarte bun ca sa joc coop sau pro club pe x1
Ronaldo ajunge la 5
Am jucat astazi dupa o perioada destul de lunga ceva meciuri in UT, lag-ul e la el acasa, iar vreo 2 victorii nu mi le-a contabilizat. Urmeaza iar o perioada lunga in care nu voi mai pune mana pe joc.
A devenit o certitudine ca coin seller-ii dicteaza piata in Fifa UT... cu ieftinesc coins-urile, cum cresc preturile incredibil de mult. De aceea cand apare TOTW sau TOTY sau TOTS, scad preturile jucatorilor..nu neaparat ca isi vand userii echipele, ci din cauza ca preturile coins-urilor cresc enorm...
Daca vreti o mostra de cum o echipa de gold e facuta sah-mat de una de bronz-silver, uitati-va la rezumatul Manchester City-Middlesbrough din FA Cup, meci in care apararea lui City a fost super-muci, iar atacantii lui Middlesbrough erau super-mani.
La modul la care au jucat titulari Aguero, Silva, Navas, Jovetic si Kompany.
Zici ca aparatorii lui City aveau caramizi legate de picioare, iar atacantii adversi au tras pe nas sau s-au injectat cu ceva.
Neinteresant , du-te pe cel de Fotbal .
Aaa , inca ceva . :)
Ce vrei sa ne arati? Ca ai 100 la chemistry fara manager?
Chemistry individual , mi-am adus aminte cand ziceai ca se poate chemistry 10 si fara manager dar uite ca nu e asa . :)
Ba se poate, dar nu stii, ca sunteti jucatori de UT de faceti milioane de coins, dar nu stiti ca jucatorul dupa 10 meciuri capata 10 la chemistry.
Dar nu-ti aduci aminte ca am pus si poza cu dovada?
Eu ti-am aratat ce tu ai spus ca se poate si fara antrenor . Subiect inchis ! :)
Esti necunoscator in d-ale chemistry-ului, asta-i adevarul.
Joaca 10 meciuri in aceeasi echipa cu cei care au 9 la chem si vezi daca obtin 10 sau nu.
Mai pun o data poza, poate percepe si neuronul, ce va place la unii sa va contraziceti aiurea cand nu stapiniti 100% subiectul respectiv.
Daca esti asa de destept, spune-mi cum am 10 la chem individual la toti jucatorii cand am si linii galbene si nu am manager?
De exemplu, LM din care pleaca 3 (trei) linii galbene?
Eu sunt nou pe aici...
Joc FIFA 15 doar de placere asa ca incerc nu ma enervez :) chiar daca serverele EA ma fac sah-mat in ultimele zile. Azi mai aveam nevoie de 3 puncte pentru promovare in ultimul meci si la 2-0 pentru mine am pierdut legatura cu serverele minunate. Cand am revenit, meci pierdut si ciao.
Situatia s-a repetat acum 10 minute, 0-0 in minutul 40, lost connection cu EA servers iar cand am facut login inapoi meci pierdut si penalizare la bani in urmatoarele meciuri.
Nu cred ca-i chestie de scripting, probabil sunt depasiti tehnic de numarul de useri. Continuam... :)
Se poate zece la chimistri și fără manager și cu lini roși.
Dupa 10 meciuri , nu ?
După zece meciuri da . Pana atunci doar 9 la uni jucători
Ceea ce încerc eu sa iti explic e ca nu poti avea 10 chem. fara cele 10 meciuri . Capisci ?