am promovat in liga a 3-a dupa o luna de pauza :) SKILLLLLL =))
Printable View
am promovat in liga a 3-a dupa o luna de pauza :) SKILLLLLL =))
Am castigat la offline iar pack-ul conține 12 item-uri gold rare . Aubameyang , Kebling , Adebayor , 2 contracte , 3 fitness card , Allianz Arena , Arsenal 3rd kit , 2 contracte manager , toate untradable :)) .
Maine o sa incerc si la online sa il castig . :D
Mi-a picat Di Maria. Cred ca renunț la echipa din Bundesliga din cauza lui Angel :) Voi ce ziceți? Nu știu ce naiba să fac.
A deschis cineva pack-ul de 15.000 de Craciun din Store? Se merita? :)
Eu acum. O să fac un print screen. Mi-a picat pipita și e pe fond portocaliu...ce înseamnă?
---------- Post added 23-12-2014 at 12:26 ----------
Lol cat e Higuain pe portocaliu. M-am scos :)
:) în sfârșit am avut noroc
In pack-ul primit la offline ?
10 pachete de 15k cumparate si cel mai bun jucator a fost Muller.Deci teapa pt mine [emoji1]
Eu m-am convins la cele de 35k când le-am cumparat .
O sa le astept pe cele de 50k , 100k .
Care e faza cu Man of The Match ? De ce sunt doar 2? Ramos si Higuain ?
Higuain pt Supercupa Italiei, si Ramos pt finala Campionatului Mondial al Cluburilor
A deschis careva pack-ul de 25k coins/100 fifa points de la gold packs? Eu ma oftic ca nu-mi ia cardul de Romania pe cont de UK. Expira in 2 zile si 6 ore.
Atentie, nu toata lumea are acest pack in store.
LE: este doar un singur pack de acest fel.
Am luat 610000 pe Higuain. Nu am avut never atâția coinsi 😁
De banii luați mi-am făcut echipa de BPL.
Îmi lipsesc Hazard și Yaya
Vad ca nu prea conteaza foarte mult ce echipa ai in UT ... am spart si eu 150k pe pack-uri ca am pierdut Finala in Tournament Online si am luat o mare m... vad ca iar intra pasele alea spectaculoase... de la ultimul update nu.mi mai iese nimic....
Eu v-am spus...
Poate sa imi faca si mie cineva gift "Gangnam Style" celebration ? Cineva cu level mai mare :D
Cand ajung acasa o sa iti trimit eu gift .