R2 :D ...ce tactica ai sa stai tu suit pe cea mai mare cutie si sa astepti :))
Printable View
R2 :D ...ce tactica ai sa stai tu suit pe cea mai mare cutie si sa astepti :))
camping, avp style >:)
foarte misto jocul. pacat ca nu am reusit sa ma joc decat cu meniurile. lol
Doamne ce joc tare!!! Super, marfa, genial, senzational, dar, PAS! Nu este genul meu.
Eu inca astept sa intru intr-un joc. Stau de peste 30 minute si nimic, noroc cu youtube-ul ca nu ma plictisesc.
E un must buy pentru mine....un gameplay deosebit si toate clasele sunt echilibrate.Sunt curios cum va fi campania si nu stiu daca sa il cumpar pe PC sau Ps3.
Eu il iau pe PC,pe steam.
imbatranesc pana gasesc playeri pt un meci lol...ff greu gaseste ceva
...pentru cei care n-au apucat să-l joace:
http://www.consolegames.ro/forum/273193-post13.html
Mi se pare mie sau e cam overpowered Pulse Rifle-ul? :)
De fiecare data cand joc cu marine-ul sunt pe primul loc si asta ma sperie putin, parca nu mai ai acea frica ce o aveai in 1 sau 2 cand auzeai "pinc pinc pinc" pe radar
Poate joci de fiecare data cu noobi :) care doar apasa pe E intruna...
Mie mi se pare destul de echilibrat...depinde si cu cine joci.Eu de exemplu am iesit numai pe locu 1 cu predator iar cu marine pe locu 2/3.
Eu c�nd jucam cu Alien mereu c�nd dădeam nas �n nas cu cineva, layout-ul era ceva de genul:
aslkvbjhaicvohbyvy8og6f347ivyvlhvbasdfkvhbuicvwtvc jkaeg - Ronan =:) xyz
kvhbselvhyvbvbvbvbiercocgiweructwevc7tvcivweruvwer uice - xyz :sniper:Ronan
lol
Wtf, am incercat sa ma joc pe la pranz online pe PS3 si n-a gasit nimic. Cauta joc online, gaseste un jucator, pe mine cel mai probabil, cauta inca 7 si renunta si dupa aia o ia de la capat :( Sa inteleg ca ai nevoie de inca 7 buddies cu demo-ul instalat pe care trebuie sa ii inviti ca sa poti juca un meci?
Am jucat aseara demo-ul,nu pot sa zic decat ca m-a dezamagat,n-o sa ma obosesc sa joc full-ul,dupa 10 minute de mp m-a facut repede sa ies.
Pana la urma,e facut de SEGA,ce poate fi mai rau de atat?Mie cel putin nu mi-a placut niciun joc de al lor,mai bine sa se lase...
tie nu ti-a placut. asta nu inseamna ca e un caz general valabil.
vvalentin85 jocul este facut de rebbelion nu de sega.
eu joc pe PC pentru ca am ban pe consola, pentru cei care vor sa joace demoul pe PC sa intre in grupuri de steam care joaca AVP.
e un grup AVPI.
Valentin cand zici ca nu iti place ceva zi si care-i acel ceva:P
It sucks to be a colonial marine lol
http://www.youtube.com/watch?v=_gjMb...layer_embedded