joaca cineva diseara pe ps3 ?
Printable View
joaca cineva diseara pe ps3 ?
Well, a rezistat eroic destul de mult pana l-au macelarit baietii cu coada :)
Nu stiu, dar dupa atatea COD-uri si Battlefield-uri /care nu zic ca n-au fost bune si ca n-au farmecu lor/, io astept cu nerabdare jocul asta si il consider un must-buy. Numai beep-ul ala de pe radarul de la nea Marin face toti banii /brings back memories/ :x
Depinde si cine joaca cu clasa respectiva...am vazut oameni care joaca cu predator si sunt bata si oameni care joaca cu alien si nu stii de unde sare si jap jap :D
...lipsește marin-ul cu tava de ceai lol
avps3: alien chestburster busts through ps3 [casemod] on [technabob]
Are sens postatul aici, nu are sens... I don`t know...
Ce tare e...:rulez::rulez:Trebuie sa imi iau si eu
:psx: Eu am stat vreo 20 minute in lobby si nu am gasit server.Voi ati gasit ?
Pe X360 găsește...
Mă! Eu numa acuma văd că voi vă pl�ngeți că nu găsiți meciuri (20-30 de minute):wife:
- da ce-i asta? :p
Ia să vă st�nd 6 spre 8 ore (�n lobby) pentru un meci de maxim 5 minute �n Bust-a-Move LIVE! sau pentru un altul de 10 minute �n Battle Fantasia. Și evident...după meci alte ore de așteptare :yoshi:
- ei, ei! :wife:
Stați acolo! Că �ncepe el :rambo: (faza cu auto assign e cea mai enervantă).
wow,se planga ca Predatorul e prea "stealthy" si ca Alienul se poate catara pe pereti...asta nu e review
Imi e greu sa iau in serios reviewerul ala... Review la review
Introducerea copiata de pe wikipedia ma face sa ma ud in fata faptului ca stie atat de multe despre 2 dintre filmele mele preferate. O fi uitat sa citeasca ca tot dealul Predatorului era stealthul, era "the hunt", rabdarea si timpul pe care si-l lua in a face orice? Neah nu conteaza asta, el vrea o masina de ucis. Si cred ca uita ca Alienul, chiar daca e the deadliest klling machine, in joc controlezi doar unul. Iar in filme nu era greu sa omori unul, puterea lor statea in numere, acolo era problema. Cataratul pe pereti e confusing, poor vertigo having cunt.
Buna metoda de a argumenta lucruri, spui ca sunt de rahat si lumea te va crede pe cuvant.
Spune ca este grafica prafuita si ca poate ar fi contribuit la atmosfera dar orice tentativa a jocului de a face tocmai asta este luata ca un defect. Lanterna lumineaza ca o lanterna, se plange el. ORLY? Probabil ar fi fost mai atmosferic pentru el daca erau toata becurile aprinse.
Citeam la sound ca e deranjant beepuitul la motion scanner si ca nu e scary. Tin minte in original ca tocmai beepuitul ala era responsabil pentru atmosfera... cand auzeai ca o ia razna stiai ca s**t is about to go down... nu stiai cand si de unde totusi, ala era farmecul.
Review in revista fizica doar o pagina? Si jumatatea de pagina e ocupata de introducere si concluzie? Chiar nu a avut despre ce sa scrie? Reviewurile pentru mine in general sunt doar un reading decent, cand sunt realizate de oameni care isi pot argumenta parerile ce sunt la baza subiective. Acest reviewer insa scrie brosuri si nu simte nevoia sa argumenteze nimic. Way to go.
Bine zici drik,cand imi amintesc de beepuitul din original;damm,ce senzatii:-SS...oricum reviewurile din ziua de azi in proportie de 90% sunt irelevante desi au un impact destul de mare asupra vanzarilor.
Things are looking up...
Am stat vreo ora jumate in lobby waitin' for a damn game, nuthin' happened. This sucks.
Si eu am stat sa astept jocul si cand am intrat nu a fost exact la ce ma asteptam... Grafica din trailere parea atat de finuta , iar in joc nu era cine stie ce... Predatorul (dupa parerea mea) este foarte urat ca si clasa acum.. Astept varianta finala poate aceea va fi ca in trailere. Probabil ca va avea un story(campaign) reusit..
Aliens vs. Predator UK Review - PlayStation 3 Review at IGN
[SPOILER=NOTA]8.5[/SPOILER]
Deci pe PS3 nu am reusit sa ma conectez, oricat am incercat. Acum l-am luat si pt Xbox si acceasi chestie, nu se conecteaza. :|
LE: a mers pe Xbox.. but the game sucks. Big time.
Asa si eu :-| am incercat de mai multe ori si stau ca fraieru acolo si astept sa intre intr-un joc! la asa un demo iti dai seama ce vanzari fenomenale o sa aiba?
Au zis ca problemele de conectare sunt pe PC si PS3.Pe PC au fost rezolvate,nu stiu daca mai fac ceva pe PS3,avand in vedere ca mai sunt 7 zile...