Si eu am primit un voucher de 50 RON plus scuzele de rigoare.....comanda neonorata Watch Dogs DEDSEC.....
ne-au manjit cu 50 lei si gata....
Si eu am primit un voucher de 50 RON plus scuzele de rigoare.....comanda neonorata Watch Dogs DEDSEC.....
ne-au manjit cu 50 lei si gata....
e de ajuns sa mai fie o singura persoana care sa mai cumpere pe langa tine si s-ar putea sa te trezesti ca daca ai comandat ceva la 4 dupa amiaza, si respectivul "celalalt" pe la 10 seara, lui sa-i livreze si tie nu.
Numai ca eu n-o sa ma dau cu capul de pereti aici pe forum.
Te plictisesti? Clona cui esti?
Logic ca nu. Stii ce-o sa faci tu in schimb?
O sa aduci toata lista de legi posibile si imposibile, pe care o sa le-o bagi alora pe gat ca nu ti-au livrat comanda :))
Eu nu-i mai inteleg pe Altex. Am primit ieri alt mail cum ca nu mai au in stoc ce trebuiau sa trimita si mi-au dat si voucher code de 50 lei. Azi ma suna curierul ca am un colet de la Altex. Ar fi tare sa fie exact ce nu mi-au trimis :)). Ce ma enerveaza e ca platesc transportul iar.
Pana la urma nu vad de ce ne-am supara, ca nu am primit jocuri de One, PS4 sau Wii U la 15 lei? Ce nu inteleg eu, de ce ********** nu sunt in stare sa implementeze pe site stoc real. In felul asta s-ar evita astfel de probleme. Eu tind sa cred ca aceste erori sunt deliberate.
Cum o vad eu. CrysMM comanda 2 produse la super pret, 2 jocuri de PS4 la 19 respectiv 29 lei. Pe langa astea mai incarc cosul pana la 90 lei cu una sau mai multe prostii care nu sunt la promotie pentru a beneficia de transport gratuit, nu este sufiecinet ca iau jocurile alea aproape gratis, mai sunt si prost si ma mai uit la 12 lei transportul, il vreau si pe ala gratis, in felul asta comand aiureli.
Cum cred eu ca se trimit comenzile la pomenile astea: cei care comanda numai pomeni sunt eliminati din schema, cei care comanda si pomeni si aiureli sunt serviti total sau partial. Posibil sa se mai uite si la volumul comenzilor pe site pe acel user. Per total eu am fost multumit de serviciile Altex, nu se compara cu emag, sunt la mii de km distanta si nu vad sa se apropie de ei. Emag deja sunt o industrie online, cu depozite automate, cu livrare prompta si fara batai de cap.
Eu sunt foarte multumit de Emag. Trimit totul foarte repede, comand azi pana in ora 2 si vine coletul a doua zi pana in maxim 2 si transport gratis. Eu am comandat jocuri in valoare de 80 lei cu 10 lei sub limita lor de transport gratis. Asta e din pacate. Imi trimit unul acu 3 zile si urmatoarele doua imi vin azi. Transport platit de 2 ori.
pe o singura comanda platesti transportul de 2ua ori?
Imi explica si mie cineva cum mama naibii anulez o precomanda?! Am sunat toata ziua si degeaba. La fel si ieri. As da de pe site, dar comanda respectiva nici nu apare la mine in istoric, e ca si cum n-as fi facut-o. O sa vina curierul la usa si o sa-l trimit pe saracu' om inapoi si-mi mai iau si niste injuraturi aiurea...
Dupa una bucata reclamatie facuta....se pare ca imi trimit Injustice WiiU :D
Pai si trebuie, pe site apare in continuare ca este in stoc.
La ei. Il primesc maine la pretul de atunci...15 lei. La fel cum fac si alti colegi...sa.l pun pe okazii cu 10000 lei :))))
Ciudat... am trimis si eu o mica reclamatie prin formularul de contact si n-au avut nicio treaba... E cu pile?
Cred ca cu pile :)) Eu am primit voucherul la reclamatie, dar mi-ar fi placut mai mult jocurile, lol. Nici o problema, am mai facut inca una, ca vad ca iar au Alien in stoc. :)
Si eu am trimis de o saptamana si nici un mesaj dinala automat cum ca mi-au primit sesizarea nu mi-au dat.
=)) =)) =)) =)) =))
Buna ziua,
Va multumim pentru mesaj.
Va informam ca stocul a fost suplimentat si vom expedia si produsul Alien Isolation - Nostromo Edition Xbox 360 ( JOCXBOALIENISOL )
Solicitarea dumneavoastra a fost inchisa.