Neprimit niciun produs. Altex sugiuc.:(
Deci le-am trimis si eu un mail sa intreb de jocurile de vita de ce nu au ajuns si raspunsul lor este:
Buna ziua,
Va multumim pentru feedback-ul transmis.
Va informam ca sunteti un client important pentru noi si ca urmare a celor sesizate de dumneavoastra am demarat actiuni pentru a gasi o solutie.
Revenim in cursul zilei de maine, 20.03.2015 cu o propunere pentru dumneavoastra
De curiozitate am dat cautare ieri pe olx dupa Kyrat (0 rezultate).
Azi vad ca au aparut deja 3 vanzatori.
Kyrat - OLX.ro
Bisnita e in floare
Premiul pentru curierul anului merge la Nemo "Express" :-& .... primit sms de dimineata ca urmeaza sa primesc coletul (imi schimb programul ,nu aveam chestii importante de facut dar... zic sa stau totusi pana pe la 12 acasa poate apare) ,nu apare,plec imi fac treburile il sun pe la 3 imi zice ca este in zona si in maxim o ora ajunge ..se face 7:30.... il sun sa vad ce are de gand si surpriza ..nu a avut timp sa treaca dar maine am prioritate...
La mine a fost asa: am primit sms azi pe la ora 10 ca azi o sa-mi soseasca coletul. In sms era trecut nr. de telefon al curierului respectiv. I-am dat sms ca la adresa de livrare ma gaseste pana la ora 17 (eram la serviciu) si pe la ora 15 si ceva a sosit coletul.
Iautati-l pe baiatul asta din Timisoara cate are de la Altex :))
Cristi Timisoara • Anunturi OLX.ro
Si ce preturi @-)
Inca unul. Din cauza asta nu mi-au ajuns mie jocurile de vita ca sunt la baiatul asta.
Andrei Chitescu Calarasi • Anunturi OLX.ro
Se stia ca acolo se va ajunge.
Incredibil ce fac astia de la Altex. Nu de putine ori am vazut cum mutau dintr.o parte in alta cutiile collectors edition cu picioarele. Oare ei cand vad un astfel de pachet nu se gandesc ca e posibil sa vina cine sa.l cumpere care nu este interesat doar de joc? Eu unu nu as putea sa tin o cutie cum era cea postata. Merita sa te duci sa le dai cu ea in cap. Cum poti sa strici munca unor oameni cu scotch :)....incredibil.
A comandat cineva FF Type 0 de la Altex ? Teoretic maine ar trebui sa se lanseze...dar...nu telefon de confirmat precomanda, nu nimic. Trebuie sa-i sun eu sa-i intreb ? :D
Acum inteleg de ce au fost atat de putine CE-uri. Nemernicii astia au scos la pret redus tot ce nu reuseau sa vanda in conditii normale. Sa fim seriosi....cine da pretul intreg pe un produs lipit cu scotch. Si aseara cand am fost in mediagalaxy editia de pc de la Far Cry 4 arata infiorator....
Wow, eram oarecum constient de Altex (cumpar destul de mult de la ei, dar intodeauna e o aventura, am avut si ocazia sa primesc televizor resigilat la pret de televizor nou :D ) dar nu ma asteptam la asta. O sa le dau un telefon maine sa-i intreb care e treaba dupa care comand din UK. Comert de 2 lei.
Multumesc de informatie!
Aliosa, dupa fiasco-ul cu comenzile anulate si preorder-uri care nu mai vin, eu m-am decis sa apelez la altii. Prin urmare am comandat de aici. Deja am primit de la curier instiintare ca maine mi-l livreaza:
FINAL FANTASY TYPE-0 HD STEELBOOK EDITION - PS4 - 217.30 RON
FINAL FANTASY TYPE-0 HD STEELBOOK EDITION - XBOX ONE - 217.30 RON
Pai eu ce sa mai zic, comanda mea apare inca *inregistrata*. Presupun ca nu o sa mai primesc nimic:(. Imi pare rau doar de arma aia de la jocul de Wii
@ C3zar: http://nl.altex.ro/media/newsletter/...11097745038569 (nu-ti pot rasp pe privat - ai depasit nr max de mesaje primite)