Am jucat si eu doua meciuri, imi place, e ceva diferit, o schimbare e intotdeauna bine venita, la fifa e acelasi sh1t over and over again. Cu siguranta voi cumpara PES anu' asta, mai mult ca sigur varianta promo, nu pot sa l sufar pe Neymar.
Printable View
Am jucat si eu doua meciuri, imi place, e ceva diferit, o schimbare e intotdeauna bine venita, la fifa e acelasi sh1t over and over again. Cu siguranta voi cumpara PES anu' asta, mai mult ca sigur varianta promo, nu pot sa l sufar pe Neymar.
iar asteapta lumea PES si cand apare il arunca pe geam, eu cred ca nu mai au nici un angajat de pe vremea cand faceau jocuri bune si ne facem sperante degeaba. Daca e la fel ca 15 nu ma ating de el in veci.
Cum sa fie la fel ca 15, gameplayul arata foarte bine si este jucabil, cine a jucat demo si spune ca este la fel ca 15 bate campii, nu se compara cu ani trecuti, sunt multe lucruri bune in el, nu putem testa partea de online dar sa speram ca nu vor fi multe probleme, legat de liceente, sa fim seriosi in UT toata lumea joaca cu echipe inventate, nu va fi un minus in my club, atata vreme cat nu va avea script pe online eu sunt multumit.
Foarte bun gameplayul, dar grafica(cam slabuta sau poate se vede naspa la mine), lipsa licentelor si modul online ma face sa nu-l cumpar...
Mergi pe FIFA atunci, pe mine modul de scriptare ma face sa nu il cumpar, au promis ceva in 15 si au mintit cu toate, eu cumpar sa joc nu sa sa cumpar coins si sa stau pe trade toata ziua.
Sunt si alte moduri in fifa , nu doar UT .
Cristi joaca FIFA, altceva ce sa iti spun, nu ma intereseaza ce scoate anul asta, sunt multumit de PES.
Pai o sa joc dar ziceam si eu ca tot arunci cu pietre in fifa .
Am jucat și eu 3 meciuri, mi se pare peste 15, foarte ok. Un singur lucru mă deranjează, lipsa licențelor. Vedem ce se întâmplă cu acel editor, dacă putem să schimbăm numele echipelor îl cumpăr sigur. La capitolul grafică e ok dar sub Fifa 15. Capitolul gameplay face diferența, iar PES 16 e peste Fifa 15, dpmdv desigur. A dispărut mult din mișcarea aia robotică. În concluzie, jocul de fotbal aproape perfect ar fi o combinație PES - FIFA.
O dedicație specială pt Zero, am reușit un gol cu preferatul lui. Demarcarea face toți banii :)
https://youtu.be/yJOTwfMSMho
Imi permit sa arunc cu pietre pentru ca timp de 3 ani am dat bani pe joc.
Sa nu inveti sa joci in 3 ani e rusinos :))
Frumos, frumos :))
Băieți, va rog frumos să încetați cu războiul FIFA vs PES, nu ajungem nicăieri! Mulțumesc anticipat
Baietii pe care ii vezi pe thread-ul de FIFA toata ziua se cam plictisesc. Nu mai e de facut coins, ce rost are... asteapta si ei noul joc si le este putin cald.
Dant3, in 15 poti edita cluburi, sunt convins ca si in 16 se poate.
Eu abia astept sa incerc demo-ul, 15 desi are unele momente enervante, chiar m-am distrat bine cu el in singleplayer, mai mult decat cu oricare alt Fifa din ultimii ani. De online nu pomenesc ca nu l-am incercat, dar in singleplayer mi se pare extrem de echilibrat. Daca in 16 au rezolvat unele din problemele amintite de mine cu o pagina in urma, anul asta chiar zic pas la Fifa.
Sunt unele faze in PES de zici ca e fotbal real, demarcari, presing, intercepti, cum te aperi, alunecarile care imi plac la nebunie. Nu reusesc sa ma apar 1 la 1, adica sa intru decisiv fara alunecare, practic trebuie sa incerc sa intru cu jucatorul meu in adversar. Si ce ma enerveaza e ca, la super star, calculatorul te paseaza de te plictisesti, greu ii iei mingia. Ce ma oftic mai mult e ca FIFA isi bate joc de noi cu gameplayul.
Ok. Joaca-te linistit. Eu o sa dispar de pe topicul asta pentru ca e clar ca nu ma prinde jocul. Pentru mine e ceva gen: nu am bani de AllStar-uri, imi iau o chinezarie care sa semene.
Cand ii vad pe astia de pe threadul Fifa, ca vin aici si isi baga picioarele in "chinezaria" asta, ma face sa ma gandesc la jucatorii de Call of Duty care intra pe threadul Battlefield si arunca cu pietre. Doar pentru ca jocul vostru e cel mai bine vandut joc de fotbal/fps, nu inseamna ca e si cel mai bun
Dar ce nu inteleg eu, e de ce ? Nu poti sa i lasi in pace pe oameni sa se bucure ? Sau ati vazut ca au adus imbunatatiri considerabile anul asta, si va simtiti amenintati ?!?
Nu i nevoie, tot Fifa se va vinde cel mai bine anul acesta, nu va stresati.
Dar, daca va hraniti din faptul ca veniti aici pe thread sa va bateti **** de joc, pofta mare.