De ieri seara a inceput sa imi gaseasca foarte greu adversar. Mai aveti careva problema asta?
Si la Seasons imi arata players online: 0
Printable View
De ieri seara a inceput sa imi gaseasca foarte greu adversar. Mai aveti careva problema asta?
Si la Seasons imi arata players online: 0
aseara a fost o problema generala...nici nu gasea oponent
A tras aseara Castro de 200k fifa points si nu i-a picat nici un TOTY. Nu-mi venea sa cred cand ma uitam pe Twitch. Apropo , stie cineva daca apar toti albastri in pachete dupa atacanti?
in anii trecuti asa a fost
Da., o sa fie duminica .
Daca nu gaseste nici un adversar in 1 min iesiti dar nu din ultimate team, in meniul principal practic apasati de 2 ori pe o si ii dati iar advance. Eu nu am asteptat niciodata mai mult de 1 min nici macar aseara.
---------- Post added 14-01-2016 at 10:58 ----------
App. L.am luat aseara pe benzema e cel mai bun jucator de la mn deocamdata :d
Eu nu am prins mai mult de 2-3 meciuri cu scriptul full impotriva mea.
Asa mai sunt faze in fiecare meci in care jucatorii nu fac ce vrei, da n ai ce sa faci.
Scriptul, de cele mai multe ori actioneaza o anumita parte din meci, nu 90 min.
Am prins meciuri in care in min 20 eram condus cu 3-0, desi in mod normal adversarul nu avea cum sa mi inscrie nici un gol.
Daca ai o aparare destul de buna, poti sa castigi si meciurile in care scriptul e impotriva ta.
Pai si ce sa joci, am incercat My Club si la ala aceasi mizerie, acolo ajungi sa intri in insolventa, pur si simply nu castigi cat sa acoperi contractele, mi-am facut doua echipe si joc cu ele pana la anu, oricum nu conteaza ce echipa ai ca astia tot joaca cum le canta scriptul, anu asta nu imi pare ray de el am dat 75 de lei prin share cu un prieten si l-am luat de black friday.
exagerati cu "scripting-ul" asta, sunt unele faze ciudate si da se favorizeaza sfarsitul meciurilor sau a reprizei ca in viata reala dar nu uitati ca jucam intre noi si fiecare beneficiaza de chestia asta la un momentdat, in general adversarul schimba tactica,devine mai agresiv iar tu daca conduci incerci sa aperi rezultatul iar jocul asta nu te iarta daca te aperi prea mult .
Si mie imi parea rau ca am dat banii la inceput.Nu reuseam deloc sa ma acomodez.
Dar dupa update uri, l au apropiat ca gameplay mai mult de fifa 15, si am inceput sa ma descurc.
Oricum nu am vazut diferente intre aia din diviziile 3-4 si aia din divizia 1.
Presing maxim, si suturi din orice pozitie...asa joaca 90% in divizia 1.Easy money :))
da, asta cu suturile ma dispera
eu risc si astept pana Duminica Luni cand sper sa bage full toty si packuri de 100k
Ce bine era daca ramanea jocul de la inceput pana sa apara updateurile. Chiar mi s-a parut simulator. Am si zis ca s-a terminat cu porcaria aia de ping-pong,pasele impecabile cu triunghi si alergatul cu un jucator pana in poarta. Din pacate, interesul lor nu este sa faca un simulator adevarat,ci un arcade care sa se vanda in cat mai multe exemplare. Ce s-ar intampla daca unul mai slab nu ar castiga in fata unuia mai bun nici macar un meci din o suta?nu ar mai cumpara jocul. In felul asta toti suntem buni la fifa [emoji16]
Buni sau nebuni .. Ideea e ca nu mai suport jocul asta . Ma enervez rau
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 14-01-2016 at 15:18 ----------
Am o nelamurire ... Eu daca sunt in div 6 imi poate da ca adversar in campionat unul dintr o div superioara ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Incearca sa joci in Seasons. E mult mai ok. Eu am vandut toti jucatorii din UT pe la mijlocul lui decembrie si am jucat numai Seasons de atunci. Pot sa spun ca nu m-am enervat deloc. Indiferent daca am castigat sau nu. Am 650k si chiar nu stiu daca sa mai fac echipele sau sa trag pachete si sa termin cu UT. In felul asta poate o sa raman cu , controllerul intact. Celalalt nu mai este de la fifa 15 UT [emoji1]
season e ala vs bot?
Nu, este online dar cu echipele normale, acelasi sistem de campionat.