Vreo 250k am irosit si eu..dar cred ca.s pe plus
Trimis de pe al meu GT-I9506 folosind Tapatalk
Printable View
Vreo 250k am irosit si eu..dar cred ca.s pe plus
Eu nu mai risc ca nu merita :))
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
@dodi22
Am ratat intrebarea ta. Dar raspunssul era pe site la EA:
https://www.easports.com/fifa/news/2...order-editions
in partea de jos unde sunt detaliate stelutele:
Quote:
** ADDED VALUE CALCULATED BASED ON F U T PACK PRICES AS OF SEPTEMBER 25, 2015. PRICES MAY CHANGE.DELUXE EDITION AVAILABLE FOR PRE-ORDER EXPIRES SEPTEMBER 25, 2015. GOOD ONLY FOR NEW PURCHASES OF "FIFA 16" ("PRODUCT"). CODE INCLUDED WITH PURCHASE GOOD FOR 2 PREMIUM GOLD PACKS ENTITLEMENT EACH WEEK FOR USE IN FIFA ULTIMATE TEAM GAME MODE (“ULTIMATE TEAM”) FOR A TOTAL OF 20 CONSECUTIVE WEEKS. CODE MUST BE REDEEMED BY OCTOBER 11, 2015 TO RECEIVE ALL 40 GOLD PACKS AND WILL BE NO LONGER VALID AFTER FEBRUARY 21, 2016. LATE CODE REDEMPTION WILL RESULT IN FORFEITURE OF PREVIOUS WEEKS’ GOLD PACK ENTITLEMENT. EACH GOLD PACK WEEKLY OFFER IS VALID FOR 7 DAYS AND MUST BE REDEEMED WITHIN THAT TIME PERIOD. FAILURE TO DOWNLOAD GOLD PACKS IN ANY GIVEN WEEK WILL RESULT IN FORFEITURE OF THAT WEEK’S GOLD PACK OFFERING. EACH PREMIUM GOLD PACK CONTAINS A MIX OF 12 ULTIMATE TEAM ITEMS, INCLUDING PLAYERS AND CONSUMABLES, AT LEAST 10 GOLD AND 3 RARE ITEMS. FIRST PACK, 2 CELEBRATION DANCES AND LOAN 1 PLAYER FOR 5 MATCHES WILL BE ENTITLED IMMEDIATELY UPON CODE REDEMPTION. VALID WHEREVER PRODUCT IS SOLD. SEE FINAL PRODUCT DETAILS, EULA AND CONTENT PROTECTION TECHNOLOGY AT WWW.EA.COM/1/PRODUCT-EULAS, IF AND WHEN AVAILABLE. INTERNET CONNECTION, ORIGIN ACCOUNT, REGISTRATION WITH SERIAL CODE AND ACCEPTANCE OF END USER LICENSE AGREEMENT MAY BE REQUIRED TO PLAY.EA ONLINE PRIVACY AND COOKIE POLICY AND TERMS OF SERVICE CAN BE FOUND AT WWW.EA.COM. YOU MUST BE 13+ TO REGISTER FOR AN ORIGIN ACCOUNT. EA MAY RETIRE ONLINE FEATURES AFTER 30 DAYS NOTICE POSTED ON WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.
Nu merita sa sticati coin-u pe pachete ca sunt slabe sanse sa primiti ceva decent, mai mult te bucuri daca iti cade un squad fitness :). Mai bine ti le cumperi cu monetar daca chiar vrei.
Cumparati ce jucatori vreti ca sunt ieftini acuma...nu mai aruncati banii airea pe pachete ca alea sunt facute pentru bogatanii de pe afara care arunca cu mii de dolari
Sent from my D6603 using Tapatalk
Eu pana nu prind un albastru nu ma las :)))
Doamnee...nu mi.a facut schimbarile la jucatori doua meciuri la rand.
Nu ma pot hotara pentru postul de LM/LW intre Sterling si Depay sau pe dreapta intre Willian, Shaqiri si Walcott. Pe dreapta imi este mai usor un pic pentru ca imi place foarte mult Willian ca jucator si probabil ca o sa-l aleg pe el, dar pe stanga nu ma pot hotara. Sunt balanta it's my curse :))
pe dreapta il am pe Walcott si e super bun dar o sa il si pe William.
pe stanga il am pe Sterling si Nasri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.consolegames.ro/forum/att...90&cid=1&stc=1 merge brici echipa asta deocamdata! Griezman IF vreau sa cumpar, ca asta regular e cam ratangiu. Hazard slab de tot ptr fifa 16, nu-mi place deloc, Depay e mult mai bun.
m-am uitat asa din curiozitate la un stream de fifa si tipu deschidea pachetele noi, e hotie pe fata ce se intampla, NIMIC bun nu i-a venit in vreo 50 de pachete :))))
Si la mine merge brici, vreo 5 meciuri dupa aia i-au bataie din faze de ***, fundasi gresesc de parca sunt de bronz, sunt curios cum ai ajuns la concluzia ca doar 3 meciuri ai script @Payper, am jucat doua finale Team Of The Year si ambele le-am pierdut din cauza fundasilor parca imobilizati. Momentan oscilez intre Div 1 si Div 2 nu am cazut mai jos.
Uitati ce jucator am gasit in divizia 6. Super echipa si cred ca inca e in constructie. A facut schimbare la pauza a iesit bale si a intrat lionel. Scor final 3-3.
Daca castigi mai multe meciuri la rand in divizia ta vei face un coeficient bun si vei fi pus sa joci cu altii din divizii superioare..la fel si daca joci prost vei primi un adversar mai facil din divizii inferioare..e un echilibru gandit de ei
---------- Post added 13-01-2016 at 21:15 ----------
Nu stiu daca ati avut serii cand castigati usor 3-4 meciuri si dupa numai adversari resutabili cu meciuri grele.. Eu patesc tot timpul
Mai are cineva probleme in a se conecta la Playstation in seara asta? daca testez conexiunea, imi obtine adresa ip si se conecteaza cu succes la internet, insa cand vine a 3-a etapa " PlayStation Network Sign-In " imi da fail.
Fa update la playstation
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Anul asta is zgarciti tare la pack.uri. Probabil la alea cu Points sunt sanse mai mari sa iei ceva bun, dar nici acolo nu e prea mare veselie din ce am vazut pe youtube.
---------- Post added 13-01-2016 at 22:03 ----------
Na.m trecut de div 3, si ma tot tine de ceva vreme prin div 5. Probabil prin vara ca deobicei castigam si noi div1 :))
Eu am reușit sa ajung pana în 2,m-am întors în 6, apoi am reușit sa ajung în 3, după care am căzut iarăși în 5.nu mai înțeleg nimic :))
Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk