la MG Vitan ~ 10 persoane in magazin. De unde isi iau astia imaginile?
Printable View
la MG Vitan ~ 10 persoane in magazin. De unde isi iau astia imaginile?
Pe PRO TV face reclama cu "a inceput black friday la eMag" dar nu a inceput nimic inca :))
Cum să nu, pt angajați a început :))
Pentru Andreea Esca a inceput :))
Da... a prins un set de prezervative umede :))
MEDIA GALAXY | Uncharted: The Nathan Drake Collection Special Edition PS4 245 RON de la 350
MEDIA GALAXY | Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4 130 de la 260 RON
La Altex cred ca operatorul de la servere este beat sau foarte obosit. O gramada de produse, care pana ieri erau la reducere si in stoc (in stoc de la inceputul lunii), sunt acum cu stoc zero. Vorbim despre lista de produse care nu sunt "reduse" de BF (hote, expresoare, etc.).
Nu inteleg de ce, la un produs de 111 ron la Altex, mi-a pus si transport de 10 ron... Astia nu aveau transport gratuit pentru produsele peste 100 ron ?
Pana acum la Altex/media galaxy transportul era gratuit la comenzi peste 89.00 ron, asa imi amintesc.
Hoppá megteltünk!
Xbox 360 la 400
Acum este transport gratuit la comenzi de peste 149 lei daca imi amintesc bine, si e asa de ceva timp, nu foarte mult totusi.
La emag e 150 si altex 90
"Cel mai mare Black Friday ever.
Gata cu trezitul cu noaptea n cap!"
huh ?!?!
cosmine iti facei griji ca nu prinzi ps4... stau in magazin degeaba..nu se bate nimeni pe ele
cica in curand la emag. a zis pe facebook unul de la emag :))
cred ca cei de la IT la emag acum se distreaza
L-am luat online dar tot ma duc azi la Promenada..daca il gasesc, anulez online. As vrea sa ma joc weekendul asta:D
Ora 8 si inca n au dat drumul la site .
Dar deja se incarca situl mai greoi
Sent from my LG-D855 using Tapatalk