+1 <:-P
Printable View
La multi ani Console Games! =D> Mai degraba noi va multumim ca ne-ati suportat ;;) Asteptam poze de la intalnire :D Poate faceti un tort ceva :evil:
LA MULTI ANI CG! Imi place loc'sorul asta din ce in ce mai mult pe zi ce trece! :) Happy gaming everyone!!
La cat mai multe luni si ani Console Games!!
Iar pentru useri putin mai multa intelegere si rabdare :)
Numai de bine de la Valcea! (in doua - trei saptamani bucuresti :) )
La multi ani ! Sa ne cresti mare ConsoleGames.ro <:-P
La Multi Ani CG <:-P! keep up with the good work :D.
Multumim tuturor pentru urari si speram sa devenim mai buni !
Darn, iar mi s-au terminat thanks-urile :))
La cat mai multe astfel de luni ! Daca nu ma insel, ati realizat mai mult decat se astepta oricine. Vad ca v-ati intalnit cam in fiecare weekend, vad premii gramada, concursuri de toate felurile, mese festive. Mai ramane sa faceti niste party-uri de lansare la mai stiu eu ce, si gata, sunteti profi. Aveti tot respectul din partea mea.
Iar baietii (si fetele, ca vad din poze si ceva gamerite) sunt de zahar. Mai rar vezi asemenea oameni. Cred ca au fost si 2-3 elemente negative pe-aici, dar din fericire cred ca au cam disparut.
Deci nu pot decat sa va felicit si sa va spun sa o tineti tot asa. Daca atat s-a realizat intr-o luna, intr-un an veti fi un IGN al consolelor cu un mare plus: o comunitate unde gamerii chiar se cunosc in real life. Poate cine stie, mai organizati niste concursuri de paint-ball, poate niste iesiri prin tara, sa ne vedem si noi cu voi.
Toate cele bune !
@alalalt nu e o idee rea:D
alalt iti spun ce e plldk la lan party :))
as face un lan party doar ca sa stiu ce e plldk :))
si yo vreau sa stiu ... dar presupun ca e o expresie total aiurea :)) care n-are treaba cu nimic
Si eu tot astept :P
oricum nu spun public sub nici o forma ... e ca si cum as da secretu universului pe piratebay :))
bobby vorbim pe PM :)
Astept PM atunci sefule :)
I feel so old. I have 1month of being Editor in Chief here. I feel great :D
OK, now I want to know too! :((