la cat mai mult guys :)
spor
Printable View
la cat mai mult guys :)
spor
Să ţină c�t mai mult şi să crească mare site-ul :)
O sa creasca :) Incet da sigur crestem
La Multe Luni si Multi Ani , ConsoleGames.ro !
Sper sa stick around mult timp d'acum in colo....forever and ever !
Lasati petitia. Simplul fapt ca exista acest forum , poate juca indirect un rol de "petitie" - daca va creste destul de mult !
la Multi Ani!;)
La multi ani si sa cresteti intr-un an cat altii in 10 :P
Cheers...
Deja cand o sa facem un an o sa zicem ca suntem batrani :))
La multi ani Consolegames. Ini pare rau ca am urat mai tarziu:(.Ce pot spune despre site...un site super ok pe care il asteptam de mult...in care gasesti totul f usor, toate tipurile de console,raspunsuri la intrebari carora nu le stii raspunsul, un forum unde gasesti tot ce vrei. Bravo. hehe vreau sa vad cum va fi cand CG va face un an, doi ...la cati mai multi aniiiiiiiii
Members: 602=D>=D>
Threads: 1,100
Hooray for ConsoleGames. \:D/
Si uite asa (cu intarziere) am trecut si de 2 luni. Pheeeew :)
Eu zic ca masinaria merge. Incet incet, nu a mai "explodat" ca in prima luna... dar merge spre bine, nu ?
Dupa prima luna
---------------
Members: 602
Threads: 1,100
Dupa a doua luna
-----------------
Members: 816
Threads: 1,493
Sa o tinem tot asa ! =D>
Sa se faca si mai mare ! >:D<
GoGoGo ConsoleGames !!! :x
Sunt foarte placut surprins de calitatea foarte buna a acestui forum. Cred ca va continua sa se dezvolte foarte repede si in continuare.
Merci de aprecieri caiusr. Incercam si noi :)
am avut si eu aici un post prin care-mi exprimam bucuria pentru existenta acestui forum, dar vad c-a disparut...
K. o sa ma mai bucur o data ; YUPIIIII ! gata.:D
La multi ani cu cat mai multe posturi!!! Ma bucur ca exista consolegames si sunt mandru sa fac parte din comunitate!:rulez:
La multi ani!!! Sunt mai nou pe aici dar pot spune ca este singurul forum care a reusit in cateva luni sa ma faca "dependent" de forum.Felicitari.:D
Bine v-am gasit si bine vom gasi pe cei ce vor veni in continuare.