Carcasele cu jocuri vor fi livrate din 12 Noiembrie, deci cu siguranta le veti avea day-one daca puneti precomanda :) .
Printable View
Carcasele cu jocuri vor fi livrate din 12 Noiembrie, deci cu siguranta le veti avea day-one daca puneti precomanda :) .
Daca disc: cost total = 80 (cumperi) - 60 (vinzi) = 20 euro
Daca nu disc: cost total = 80 euro (cumperi)
Final: (cost carcasa cod) = 4 x (cost carcasa disc)
O alta problema ideologică pe care o văd e ca deși jocul e de facto complet digital, au ales să livreze inutil niste cutii de plastic, doar așa sa moara țestoasele de ciuda înecate in plastic. Știu ca oricum mor de plastic de la țările mai estice decât Europa, dar așa ca gest simbolic. :))
Sa lansezi asemena joc exclusiv digital ar fi o lovitura imensa retailer-ilor, chiar si asa unii dintre ei boicoteaza GTA 6 pentru ca vine fara disc.
Pai asta spun, ca pentru unii (me included), cutia in sine cu poza si artwork care se vede in raft, este mult mai putin inutila decat discul in sine dupa care plange lumea, disc pe care nu-l vezi si din cauza caruia trebuie sa faci mereu switch pana zapacesti unitatea optica.
Inteleg 100% si partea cealalta insa, doar ca nu mi se pare o tragedie atat de mare pe cat o face lumea sa para pe internet, sa boicoteze & sh*t... mi se pare ireal cum specia umana gaseste intotdeuna ceva negativ si isi distruge hype-ul si bucuria atat de usor :|
In loc de plastic puteau sa puna codul intr-o bucata mica de carton dar pe ei nu intereseaza mediul si faptul ca planeta e sufocata de plastic.
Daca era pe disc eu zic ca il vindeai imediat chiar si cu 70 de euro deci ajungeai la un cost de 10 euro.
Iar cine il lua cu 70 euro putea sa il vinda la acelasi pret la cat de popular e si sa aiba cost zero.
Un coleg a vandut Spider Man 2 pe OLX dupa ce l-a jucat mai scump deci a facut profit.
Mi se pare ilegal sa vinzi un joc ca GTA VI. Nu condam practica in sine, am vandut si eu zeci de jocuri de la PS2 incoace, dar tinand cont ca o singura viata avem si impartasim aceeasi pasiune, sa vinzi un collectible ca GTA VI mi se pare mai rau decat ce-a facut Dukadam Dumnezeu sa-l ierte, ca a vandut manusile de la Sevilla cu 2000 de Euro... :-S
Stiu ca multi fac struggle si vor sa-si recupereze investitia, nu condam oamenii care fac asta, I've been there, eram student si a fost o perioada cand ai mei si-au pierdut munca si pana sa ma angajez la Ubi ma hrandeam cu batoane si Fornetti, dar nici daca ma dadeau afara din camin n-as fi putut sa vand copia originala de Half-Life 2 dupa ce-am terminat cu el.
Ma rog, asta este trairea mea, nu vreau sa generalizez, dupa cum am spus, cred ca exista dreptate in ambele opinii, eu abia astept jocul, in orice versiune si forma a lui care poate sta la mine in colectie! :D
Unele chestiuni detaliate mai bine de pe paginile amazon brazilia si kabum.
Quote:
AVAILABLE TO PLAY ON 11/19/2026 WITH ADVANCE DELIVERY.
FORMAT: CODE IN BOX: PHYSICAL VERSION OF GTA VI CONTAINING DOWNLOAD CODE INSIDE THE PACKAGING.
PRE-ORDER: All pre-orders and purchases of Grand Theft Auto VI made before November 20th will receive the Vintage Vice City Pack, a collection of items reminiscent of the era when neon shone brightest.
LARGER MAP: Explore Vice City, beaches, swamps, small towns, and various regions of Leonida.
TWO PLAYABLE PROTAGONISTS: Switch between Jason and Lucia during the story and participate in missions as a duo.
A MORE VIBRANT OPEN WORLD: NPCs with their own routines, random events, interactive establishments, and a greater sense of immersion.
INTEGRATED SOCIAL NETWORKS: Watch viral videos, follow influencers, and discover world events through your in-game mobile phone.
NEXT-GENERATION GRAPHICS: Advanced lighting, dynamic weather, more natural animations, and a high level of detail in environments.
- Grand Theft Auto VI redefines the concept of open-world (sandbox) gameplay. Explore the most massive, dense, and insane map ever created by Rockstar Games. Traverse the neon-lit streets of a pulsating Vice City, dominate dangerous swamps, crowded beaches, and realistic suburbs that cover the state of Leonida from end to end. Every inch of the scenery has been designed to deliver brutal immersion and total freedom.
- Lucia and Jason: Cooperative gameplay and a duo of protagonists The main campaign brings an unprecedented dynamic with the franchise's first criminal couple. Alternate control between Jason and Lucia in real time, dictating the pace of the story and executing ultra-coordinated heists. Feel the evolution of character management, where each protagonist possesses unique abilities that directly influence the criminal ecosystem and the tactical intelligence of the missions.
- A living world controlled by Artificial Intelligence The universe of GTA VI pulsates in a hyper-realistic way. NPCs (non-player characters) have their own routines based on advanced AI, generating organic random events across the map. The major innovation lies in the in-game integration of social networks: your character's cell phone consumes viral videos in real time, allowing you to follow Vice City influencers and discover secret side missions through social media.
- Next-Gen Graphics and Performance on PS5 and PS5 Pro Developed natively to extract maximum power from Sony's hardware, GTA 6 delivers breathtaking visuals. The updated graphics engine features: Advanced Ray Tracing
- Global Illumination: Perfect reflections on cars and water in Vice City.
- Realistic Dynamic Weather: Storms and time changes that alter physics and gameplay.
- Optimization for PS5 Pro: Enjoy improved performance, more stable frame rates (FPS), and even sharper resolutions on the most powerful console on the market.
M-ai înțeles greșit. Nu am nimic cu carcase no disc. Eu doar ziceam ca fiind amândouă opțiunile digitale și văzând din postările tale legate și de alte jocuri ca vrei să te joci în ziua lansării, de ce ai alege riscul să nu ajungă jocul la tine în ziua lansării (e totuși o posibilitate) versus să iei direct digital. Asta în contextul în care ai zis ca oricum dacă apare pe disc îl mai iei o data.
Asta nu am înțeles eu…
În rest, spor la joacă și mă bucur de bucuria voastră! Eu n-am mai jucat de la San Andreas nici un GTA și nici asta nu mă atrage.
O sa-l iau la lansare sau cu cateva zile inainte de lansare, nu-mi sta bine cu 500 de lei in buzunar pana pe 12 Noiembrie? :evil: