http://www.youtube.com/watch?v=lBMYk-6cTpI
:))
Printable View
LE:
Of ce ma dezamagit sfarsitul la serialul asta:(.
Frumos oricum serialul,mi-a placut sa-l urmaresc si actorii au jucat f bine rolurile dedicate.Acuma astept sa vad un film cu Sawyer in rol de politist calumea facut, un Mision Impsible ceva:D
Una peste alta, un serial minunat care va ramane in sufletul meu vesnic!
finalul a fost destul de prost gandit dar totusi bun.
Eu unul sunt foarte multumit de final. Foarte bun! O sa-mi fie dor sa astept LOST :)
Same here, mă așteptam la un astfel de final, mi-a plăcut ideea.
In vara asta m-am apucat si eu in sfarsit de el, am tot auzit ca e foarte bun si nu stiu de ce eram asa sceptic.. insa va spun cu mana pe inima, daca nu as fi vazut serialul asta as fi pierdut ceva cu totul special.
Mi-au trebuit cam 4 zile sa il vad pe tot, pur si simplu nu m-am putut dezlipi de el... iar finalul este absolut superb desi sunt de aceeasi parere cu Enthroll, sunt prea multe lucruri lasate la intamplare, insa e ceva infim asa ca putem trece cu vederea.
Este un serial cu totul si cu totul special, multe sentimente puse in el... un serial la care am plans la final.
Nota 11!
Intradevar cel mai bun tv show ever.
Ieri am terminat si eu LOST. :D
Un TV-show de exceptie, deja ii duc lipsa... . Sa speram ca vin cu alte idei la fel de bune writerii serialului. =D>
Apropo, daca vreti sa salvati lumea:
Si eu am urmarit serialul pana la sfarsit.Primele 2 sezoane mi s-au parut cele mai bune...apoi parca s-au complicat prea mult lucrurile pe acolo.Si totusi am fost curioasa sa vad care e finalul si pot sa zic ca nu m-a dezamagit.
Cat despre personaje...Sawyer e cel mai interesant si bine pus la punct personaj.:D