Dacă nu știți cum să folosiți funcția de spoiler �ntrebați �n jur, nu toată lumea apucă să meargă la cinema fix �n ziua premierei :-w
Dacă nu știți cum să folosiți funcția de spoiler �ntrebați �n jur, nu toată lumea apucă să meargă la cinema fix �n ziua premierei :-w
Breaking Bad 9.4/10 IMDb
Duminica trecuta mi-a fost recomandat, Luni m-am montat in fata ecranului si ieri l-am terminat... mai bine zis am ajuns la zi cu sezonul 5 :D...FENOMENAL !
http://www.youtube.com/watch?v=fYBTX_GmSM8
EX2
si sincer a fost demential! Desi putin mai playdown decat primul... si fara Jet Li... dar a fost demential... replicile au fost mortale intre ei... s-a ras mai mult decat s-ar rade la un film de comedie! Toata sala radea. Ce sa mai zic de film? Chucky Norris cand apare in film, apare sa-mi bag steau norocoasa undeva.... cat a fost aplaudata scena cand apare individul.
A fost tot ce a fost primul dar mult mai misto... de abia astept sa apara pe dvd ca sa il vad vad o data si o data si o data=D>=D>=D>=D> 10/10
the shepherd border patrol un film mai plictisitor decat asta nu cred ca am vazut! 5/10
Ace Attorney (Phoenix Wright) film bazat pe seria cred ca cu acelasi nume! cat despre film? ei bine e film cu avocati ca si jocurile (presupun) dar mi-a placut! 7/10
K-Pax, deşi auzisem de acest film, nu reuşisem sa il vad p�nă azi, nota 10 din partea mea, cu un Kevin Spacey extraordinar. Recomand!!!
The Hangover 10/10
Ce pot sa zic...a fost super tare. Maine partea a doua.
The Flowers of War, un film ft bun, Christian Bale interpreteaza din nou un rol memorabil, nota 10
The Hangover 2 10/10
Credeam ca o sa fie naspa, ca nu au cum sa faca inca odata acelasi lucru si sa le iasa bine. Ei...m-am inselat. Le-a iesit foarte bine.
Atat.
Death Race trilogy: Death Race 2000, Death Race, Death Race 2
o triogie interesanta... care urmata va fi de catre Death Race 3: Inferno care va lansat in decembrie anul curent! :>
http://www.youtube.com/watch?v=9afQI4YwNIQ
dar asa revenim! ce sa zic de filmele lui Paul W.S. Anderson pai sunt filme bune...as merge ca mi-a placut mai mult al doilea decat primul dar abmele a fost imens simplicate fata de Death Race 2000 si fara Stallone :) dar na nu pra cred ca isi permiteau astia sa il aduca pentru doua filme dintre care unul direct to video.
desrpre Death Race 2000? ce sa zic? e mai gory si cu un plot mai dezvoltat! Sunt elemente din Hunger Games :P daca chiar ar fi sa compar cu ceva...
ca sa dau o nota la toata triogia as merge pe un 8.5 din 10
The expendables (2010) -Eroi de sacrificiu (2010) - IMDb"target="_blank">Eroi de sacrificiu (2010) - IMDb
Filmul nu prea se ia in serios ... acesta este un lucru bun ( deoarece nimic din acest film nu ar putea fi considerat "realist" ) . Actiune over the top , explozii cat cuprinde ( probabil jumatate din buget a fost folosit numai pentru acest lucru ), poveste subtire si o distributie bagata sa-ti pice fata... Nimic special a fost un film de relaxare mai mult ( mai ales daca nu ai asteptari ... ) .
Nota : 7.5/10
Fara Jason Statham Death Race numai e asa de bun.
Cabin In The Woods - 8/10
Ceea ce se astepta a fi un film horror cliseic cu aceiasi party-people blocati intr-o cabana in padure si vanati unul cate unul s-a dovedit a fi nu neaparat cel mai horror film pe care l-am vazut, dar un film horror cu una din cele mai... interesante premise ever. Ultimele 40 de minute au fost f*cked up!!! Unii ar numi-o treaba puerila si fara sens, eu o numesc un omagiu adus aproape tuturor filmele care au stat la baza genului horror.
Despre oameni si melci - 10 cu plus si cu steluta
Superb. Foarte bine facut iar ideea e fantastica. Toata sala a ras in hohote la unele faze. Trebuie neaparat sa-l vedeti dar repede pentru ca ruleaza pana joi.
Dupa ce l-ati vazut, as dori sa-mi raspundeti la intrebarea din spoiler:
Si cum diferentiezi un film bun de unu foarte bun, daca tu dai 10 la toate care-ti plac ?
Into The Wild: 8.5/10 - foarte misto, mai ales ca e inspirat dupa un caz cat se poate de real.
Resident Evil: Retribution: 2/10 - vai de capul meu. :)) nu m-am uitat la niciun trailer inainte sa intru in sala, si nu stiu de ce auzisem eu ca e filmul ok. prima jumatate a filmului: atat de plictisitor. a doua jumatate a filmului: comedie. =)) Toate grohaielile lu' Milla Jovovich, toate tampeniile ilogice... am avut noroc ca eram 4 persoane in sala, ca radeam ca tampitu'. I-am dat 2 puncte fiindca apar creaturi si personaje din joc ( desi unele alegeri... praf ) si pentru sfarsitul care daca incepeau de acolo, ar fi fost un film MULT mai interesant.