Oricum pleca din vara
Printable View
Oricum pleca din vara
Eu cred ca Tata se descurca singur, nu are nevoie de complot.
Nu am nici cea mai vaga idee ce cauta personajul ala pe banca la Barca.
Messi l-a recomandat. Tot cel care l-a gonit pe Villa pe 5 milioane...
Stiu, stiu...
Merge bine tiki-taka, Barca a avut posesie 80,7% :)).
Stiu ca argentinienii din echipa l-au recomandat pe #tataout in frunte cu messi si sa nu uitam ca tot messi l-a dat afara si pe ibra...
Nu e prost, avea tot bine planuit, elimina concurenta(in meciul din CM Villa a aratat clasa) planul nu a iesit cum a vrut el , a venit neymar =D> acum nu mai primeste atentia ca o avea pe vremurile bune, se vede clar ca nu e multumit de strategiile de joc aduse de Martino. Mai apare la tv cu un zambet fals spunand ca el si neymar se inteleg foarte bine :)) , serios ? parca asta spuneai si de ultimii super.jucatori care au trecut pe la barça .
Chiar Guardiola zicea ca Messi ,pentru a da randament maxim trebuie sa aiba pentru cine sa o faca , mai exact sa aiba pe cineva aproape in teren (cum era Ronaldinho ) . Cred in continuare ca Gerardo Martino nu a avut experienta necesara pentru Champions League.
Liverpool Vs Man. City 2-0 min 40 ...... frumoase goluri :D
Frumos meci
Totusi, meciul e doar pe SD.
Un artist care a umilit portari si fundasi :)
Zlatan Ibrahimovic Best Goals Ever ● Epic Goals ●…: http://youtu.be/XYan94S8slU
Mda...din pacate nu mai joaca nimic Liverpool in repriza a doua
LE: superb golul lui Coutinho, hai ca se poate :)
LLE: pfiu, greu...un pic de noroc dar bine ca s-a terminat:D
Banuiesc ca livepool e campioana .... a fost cineva pe forum care a avut dreptate !!!
Liverpool sau Chelsea.
City sau Chelsea..City are 2 meciuri mai putin si un lot numeros..
mai sunt 4 etape..chiar daca nu bate chelsea pe swansea..sunt doar 4 puncte..nu e foarte greu de remontat diferenta asta..iar city va veni la 1 pct..
Alt gol foarte important marcat de Demba Ba :)
---------- Post added 13-04-2014 at 21:56 ----------
E oficial, Diego Costa vine la Chelsea din vara. 60m.€