Banciu e un super idiot, orice antrenor, care avea deja calificarea in mana in acel moment, ar fi bagat un fundas central daca echipa adversa avea 3 atacanti centrali (Eto, Torres si Demba Ba)
Printable View
O seara magica la Chelsea , Cavani rememora returul cu Napoli
S-a terminat cu echipa lui Mititelu: U Craiova n-a scăpat » Planul de reorganizare nu a fost aprobat, oltenii au intrat în faliment! :: GSP.RO
#mufc XI: De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick; Valencia, Rooney, Kagawa; Welbeck
#FCBayern line-up vs. @ManUtd: Neuer - Dante, Ribéry, Mandzukić, Robben, Boateng, Götze, Lahm (C), Müller, Alaba, Kroos
Cel mai bun 11 pe care il putea alege Moyes (+- Rio). It's on like Donkey Kong! :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=wY4i80q5ZVA&hd=1
Bv atletico .... ma bucur foarte mult ... un meci plin de ocazii :)
Si eu :) Adio Barca.
Cred ca in semi vom vedea Real-Chelsea si Bayern-Atletico:)
Din cate am observat meesi a inceput sa se cam stinga .... a ramas cu cate-o sclipire si cam atat.
paradoxal sau nu, dar e singurul mod in care chelsea sau RM au o sansa sa ajunga in finala :)). extraordinar meci in seara asta :) acestea sunt meciurile demne de CL :)
Are deja banu gros, il doare in palarie.
hai ca am ras un pic :)) , sclipire ? unde ? cand joaca cu Bestis/Almeria si Getafe , acolo da, te cred. LA astfel de meciuri mai da cate 2-3 goluri si e din nou pe prima pagina (maestro) bla bla bla , in Champions e varza si nu are nivel de asa ceva se vede clar ! Barcelona a ajuns aici pentru penaltyuri inventate si totii stim asta .
deci cum asa :)))) Barcelona complain to UEFA over length of grass at Vicente Calderon ahead of Champions League showdown with Atletico | Mail Online. vinovata e iarba:)))
Acum am înţeles de ce nu i-am văzut azi, erau de fapt pierduţi prin iarba:p
AndRewqp . nu stiu ce te miri , vorbim de FC.Barcelona. Lumea are o conspiratie contra Barça ! ai uitat ? =D>
---------- Post added 09-04-2014 at 23:33 ----------
Barça : Posesie 71% - 3 suturi pe poarta - 0 Goluri !, =D> se vede clar ca Martino nu stie ce face, Barça are doar un sistem de joc si atat stiu sa faca. Adios Pep , adios Barça !
Nu v-ati prins ca de vreo 2 ani barca joaca de fapt friptea - "da-mi-o mie, ia-o tu" ? Nu joaca deloc pe poarta, pe mine ma plictiseste ingrozitor. Stilul asta de joc a mers la inceput, acum e depasit.
TV reporter - Messi nu era in apele lui in seara asta,. . .
Martino : nu eram interesat ca Messi sa participe mult in joc. ( :facepalm:)
Chelsea - Atletico
Real - Bayern
Cred ca astea sunt semi-finalele .
Foarte frumoase meciurile din EL, spaniolii au 4 echipe in semifinale