Heads it like Beckham | The Sun |Video|Virals|Sports Virals
Printable View
S-au terminat calificarile pt Cupa Africii pe Natiuni din 2012. Cele 16 tari calificate sunt: Guineea Ecuatoriala si Gabon(tari gazda), Angola, Botswana, Burkina Faso, Coasta de Fildes, Ghana, Guineea, Libia, Mali, Niger, Senegal, Tunisia, Zambia, Sudan si Maroc.
De remarcat lipsa unor echipe ca Egipt, Camerun, Nigeria, Africa de Sud si Algeria.
Turneul va incepe pe 21 Ianuarie.
S-a terminat faza grupelor a calificarilor pentru EURO 2012, astfel se cunosc 12 din cele 16 echipe ce vor participa la turneul final: 2 tari gazda (Polonia, Ucraina); 8 castigatoare de grupe (Germania, Rusia, Italia, Franta, Olanda, Grecia, Anglia, Danemarca, Spania) si cea mai buna echipa de pe locul 2, Suedia).
Acestor echipe li se vor alatura castigatoarele din baraj in care vor juca: Turcia, Irlanda, Estonia, Bosnia, Croatia, Muntenegru, Portugalia, Cehia.
P.S:1. Cateva meciuri foarte interesante in seara asta:
Danemarca 2-1 Portugalia - echipele se luptau pentru primul loc in grupa si erau la egalitate inainte de meci.
Slovenia 1-0 Serbia - rezultat ce trimite Estonia la baraj, sarbilor le ajungea un egal ca sa mearga in playoff.
2. 5 echipe au terminat preliminariile neinvinse: Italia, Grecia, Anglia, Germania si Spania. Ultimele doua cu maximum de puncte.
Meciurile din playoff:
Turcia - Croatia
Estonia - Irlanda
Cehia - Muntenegru
Bosnia - Portugalia
P.S: Bosnia si Portugalia s-au intalnit si in barajul pentru CM 2010 cand Portugalia a invins cu 2-0 la general.
Man Utd 1 - 6 Man City :evil:
Dupa victoria penalty-urilor cu Otelul, United a facut-o lata..
Maine/poimaine fanii barca-stelisti vor fi inlocuiti de cei stelisto-cetateni.
L.E: E bine totusi ca am luat 6, nu 5 ca altfel ar fi trebuit sa indur clasica gluma cu: Give me five. (Stelistii stiu mai bine)
Eu sunt fan de o zi al oricarei echipe care o bate pe Man united :evil:
In acest caz bucura-te, ca nu prea se ivesc astfel de ocazii.
In sfarsit aveti ocazia sa va bucurati ca a pierdut Manchester United ca pana acum ati tinut in voi rezultate ca 3-1 cu Chelsea si 8-2 cu Arsenal :-j
nu se ivesc, dar si cand se ivesc te ung pe suflet cate 6 goluri
Presupun ca ai facut referire la mine, de vreme ce doar eu postasem. In primul rand da, tin cu Barcelona.. Cam de vreo 12 ani de zile, cu mult inainte sa fie o forta in Europa.. Da, tin cu Steaua, dar circul de azi din fotbalul romanesc ma lasa rece, incat nu ma mai afecteaza nici 0-5 cu Maccabi..
In al doilea rand nu tin cu City si nici nu am ceva cu United.. Singurul motiv pentru care m-am bucurat ca si-a luat-o United a fost rezultatul recent cu Otelul (apropo, ma amuza cum o echipa ca United, cu mai toti titularii pe teren, abia a reusit sa bata Otelul cu 2 penalty-uri).
In al treilea rand inteleg ca e frustrant ca echipa rivala, care acu 2-3 ani era anonima, te distruge acum cu 6-1 pe teren propriu..dar totusi ce cauta Barcelona, si mai ales Steaua (ca tot ai mentionat-o de vreo 3 ori) in reply-ul tau?
Stai linistit, n-am facut referire la tine. Cand am scris postul ma gandeam la asa-zisi fani care isi schimba echipa favorita in functie de care este mai buna intr-o anumita perioada (acum cativa ani era Real Madrid, acum e Barca poate maine e City, desi putin probabil sa aiba succes pe termen lung). De cele mai multe ori astia sunt stelisti care n-au treaba cu fotbalul.
Foarte bine ca tineai cu Barcelona inca de atunci, chiar era o echipa frumoasa cu Rivaldo, Kluivert si Figo. ;)
L.E:@goodfellam De cele mai multe ori
Componenta grupelor de la CAN (Cupa Africi pe Natiuni)
Grupa A : Guinea Ecuatoriala ; Lybia ; Senegal ; Zambia
Grupa B : Coasta de Fildes ; Sudan ; Burkina Faso ; Angola
Grupa C : Gabon ; Niger ; Maroc ; Tunisia
Grupa D : Ghana ; Botswana ; Mali ; Guinea
Programul meciurilor :
Grupa A :
Equatorial Guinea - Libya
Senegal - Zambia
Libya - Zambia
Equatorial Guinea - Senegal
Equatorial Guinea - Zambia
Libya - Senegal
Grupa B :
Coasta de Fildes - Sudan
Burkina Faso - Angola
Sudan - Angola
Coasta de Fildes - Burkina Faso
Sudan - Burkina Faso
Coasta de Fildes - Angola
Grupa C
Gabon - Niger
Maroc - Tunisia
Niger - Tunisia
Gabon - Maroc
Gabon - Tunisia
Niger - Maroc
Grupa D
Ghana - Botswana
Mali - Guinea
Botswana - Guinea
Ghana - Mali
Botswana - Mali
Ghana - Guinea
Asta da competitie de fotbal. Pai unde mai vedeti voi meciuri ca Guineea Ecuatoriala - Zambia? Doar in CONCACAF poate.
Si cu stelistii ce-ai? :) Cred ca la absolut toate echipele din Romania sunt suporteri normali, care vor sa vada fotbal si atat.. si suporteri idioti, pentru care fotbalul este un pretext sa-i injure sau sa se bata cu altii... Asta se aplica si la Steaua, si la Rapid, si la Dinamo.. si la echipe din provincie.
Cel mai bun exemplu momentan este Petrolul.. Mai exact, acel animal retardat care l-a lovit pe Galamaz asta seara. Aparent tipul a mai intrat pe teren acum un an si a lovit un jucator al Tricolorului Breaza.. Cum sa faci ma asa ceva, sa pretinzi ca "aperi culorile clubului" sau un cliseu de genul asta si sa risti sa-ti bagi clubul intr-un mare ........... asa cum probabil o sa pateasca Petrolul acum (suspendarea stadionului nou etc.). Si cum sa lasi un astfel de exemplar distins al societatii in libertate?!..
Rezultatele din mansa tur a barajului pentru EURO 2012:
Bosnia 0-0 Portugalia
Turcia 0-3 Croatia
Cehia 2-0 Muntenegru
Estonia 0-4 Irelanda
Returul va avea loc Marti, 15 noiembrie.
Rezultatele din retur:
Portugalia 6-2 Bosnia
Croatia 0-0 Turcia
Muntenegru 0-1 Cehia
Irlanda 1-1 Estonia
Tragerea la sorti pentru grupe va avea loc pe 2 Decembrie la Kiev, ora 17:00 GMT.
Attachment 149047
Ceva amatori care vin pe naţional arena m�ine seară ? :)