Cand s-a facut tragerea la sorti credeam ca turcii ne vor face probleme, nu ungurii.
Printable View
Cand s-a facut tragerea la sorti credeam ca turcii ne vor face probleme, nu ungurii.
Eu credeam ca Pitzi :p
La pauza meciului, ungurii au de gând să treacă în jumătatea noastră de teren şi să pretindă că a fost a lor din cele mai vechi timpuri.
De-abia aştept probabil cel mai bun "toc shou" zilnic din România
2-1 :|
Stancu joaca pentru unguri.........ce dracul cauta la nationala unul ca asta,cine dracul la legitimat pe asta ca jucator profesionist,la banii care ii castiga mi-ar crapa obrazul de rusine sa dau asa in minge.....din 2 metri nu poate sa o impinga in poarta,jumatate din nationala sunt o adunatura de retarzi in frunte cu piturca
Mda, jalnic, nu îl înţeleg pe acest mare antrenor care a desfiinţat o echipa cu istorie in România. Ruşine, ungurii au o echipa slaba dar degeaba!
PS va rog sa nu începeţi cu arbitrul :p
http://www.youtube.com/watch?v=IVdAq...e_gdata_player
2-2 cu noroc,au venit pastile mai devreme la unguri de se dau cap in cap :D
2-2 incredibil, a mancat ceva barbugiu'
Si a fost fotbal
Attachment 191650
Acum sa ne relaxam
Attachment 191649
Revista Kamikaze
Nu știu dacă a meritat efortul acest 2-2. De ce să ne chinuim cu Piţi, Mutu, Stancu etc? Dacă-i vorba de mers în Brazilia, nu mai bine vorbim cu Radu Mazăre?
=))
Poate ca sunt subiectiv, dar dacă intrau toţi jucătorii de la Steaua băteam sigur
Pe bune, asta. N-ai vazut cu ce viteza se dadeau pasele pe partea stanga (majoritar stelista)? Mai ales cand a intrat Rusescu. In afara de Chriches nu a jucat nimeni aseara. In repriza a doua mi-a parut foarte rau sa vad ca nu e Chipciu pe teren, dar a intrat spre final,si si-a facut treaba. A fost singura alegere mai inspirata a lui V.Piturca de-aseara..
Câte boabe luam azi? Eu zic vreo 3 :p
Daca pierdem doar la un gol o sa merg cu capul sus la scoala maine :D Sper la treaba asta.
Superb golul lui RvP, Pantilimon are degeaba 3 m
e trist ca aia nici nu se agita. noi zici ca suntem din liga a 4-a.