Voua va merge eurosport 1+2, RDS? de aprox. 10 min e blank... restul posturilor merg. wadafack?
la cat e Halep?
Printable View
Voua va merge eurosport 1+2, RDS? de aprox. 10 min e blank... restul posturilor merg. wadafack?
la cat e Halep?
Merg perfect ambele posturi, Halep după 3:30
pff... la ora aia sunt in mindtrip..
Oricum o bate Halep... 6-4, 6-7, 6-2. :sparta:
Vesti bune tocmai ce s-a reprogamat :) UPDATE: The women's semifinals will be rescheduled for tomorrow, Sept. 11 with play beginning at 11am ET. Gates open at 10am.
Asta insemana maine dupa 8 parca.
---------- Post added 10-09-2015 at 22:45 ----------
Si am aflat si motivul: ploua :)) am avut noroc cu ploaia in ultima vreme http://www.usopen.org/en_US/news/art...omo=media_wall
Foarte bine, pot sa il vad si eu . :D
11 ET, 18:00 ora noastră
Pai da, dar joaca barbatul prima oara :))
Sa speram la o accidentare din partea "barbatului" si o calificare in finala a Simonei . :D
Știu, depinde acum cât de rapidă e Serena. Mai bine ca a fost meciul amânat, era un chin pt mine :)
LE @Cristi eu sper la o finală cu Serena, dacă ajunge în finală și o bate poate mai tac și haterii un pic.
LLE: The order of play has not yet been determined. Please check back to USOpen.org for more.
Hmmm, pe site-ul oficial văd ca meciul Simonei e primul pe listă, de la 11 ora lor, 18 la noiAttachment 256158
LE: Da, Halep joacă prima, au confirmat și italienii
http://www.gazzetta.it/Tennis/10-09-...73457238.shtml
Quote:
Il maltempo ha costretto gli organizzatori a rinviare i match previsti per la notte: in campo alle 17. Prima Pennetta-Halep poi Serena-Vinci
Ce bine, maine trebuia sa ma trezesc la 8! Nu prea o vad pe Serena sa se accidenteze, sincer.
Pai altfel nu are cum in fata "barbatului" :)))
E fix cu 10 ani mai tanara decat Serena, 10 ani si o zi ca sa fim mai exacti. Odata si odata o sa scape de Serena, dar sa fim realisti, fata are 23 de ani, iar Serena aproape tot atatea Grand Slamuri castigate. Mai are putin de tras pana sa multumeasca pe toata lumea :))
N-ai leac :)) Am și specificat, dacă. Mi-e frică de serviciul ei, nu de italiancă :D Halep se bate singură câteodată
Super a inceput Halep, 6-1 Pennetta.
Cred ca se termină repede, păcat :(
LE: Ba, a fost prea bună italianca, măcar avem un coleg fericit :))
Gata: 6-1, 6-3