Ajunge in semi finala "a noastra"? Sau sunt oameni aici care au vise umede de castigarea turneului?
Personal, cred ca daca ajunge in semi finala este cea mai mare realizare a ei de pana acum. Dar cred ca in sferturi va fi ultimul ei meci la US Open.
Printable View
Ajunge in semi finala "a noastra"? Sau sunt oameni aici care au vise umede de castigarea turneului?
Personal, cred ca daca ajunge in semi finala este cea mai mare realizare a ei de pana acum. Dar cred ca in sferturi va fi ultimul ei meci la US Open.
Din cariera sau anul acesta? Intreb pentru ca totusi o finala la RG e mai importanta ca o semifinala la USopen
Parerea mea e ca nu e asa. RG il pozotionez pe ultimul loc din cele 4 turnee.
What Is The Most Prestigious Grand Slam Tennis Tournament?
Extrag:
"It seems pretty clear that of the four tennis Grand Slam events—Wimbledon and the French, Australian and U.S. Opens—the former is by far the most prestigious one. Roger Federer, a six-time winner, has said so. So has reigning men’s champion, Novak Djokovic. Martina Navratilova once said she watched the event when she was 7 years old and knew that someday, she would be there. She won the women’s singles event nine times."
Mi se pare mai prestigios RG sau Wimbledon :)
Sunt 4 Grand Slam-uri și atât. Nu cred ca are rost sa comparam. Dar e adevărat, dintre toate se detașează sensibil Wimbledon-ul.
Ai dat acatiste? Sau începi de azi? Parcă spuneai ca a scăzut calitatea forumului și nu mai stai pe aici. Sau mai arunci câte o bombă și fugi? Mai zici de cryyo ca are limbaj de...
Eu am vise umede, probabil dacă ar câștiga ai veni să spui ca asta e un GS mai mic, mai important e RG sau mai știu eu ce, găsești tu, haterii găsesc repede motive
Arunci cu posturi aiurea? Ce "limbaj de..." ti s-a parut ca am avut? Sau ai mania persecutiei? Cand am spus ca nu mai stau pe aici? De ce imi bagi vorbe in gura? Te plictisesti?
Nu credeam ca am nevoie sa explic un post destul de clar: Consider ca nu are calitatea jocului necesara sa castige US Open anul asta. Probabil Azarenka o va bate, daca nu Azarenka, atunci cu cine va juca semifinala. Tot crezi ca sunt hater Simona Halep, dar am explicat de cateva ori, degeaba se pare, ca sunt hater al presei si fanilor orbi, care o ridica in slavi ca e "Simona noastra".
Intre timp, un roman a castigat un GS anul asta. Nu am vazut printre inflacarati pe aici nici un post de lauda. Dar se umfla tarata in cativa daca zici ca Simona Halep nu poate castiga anul asta un GS.
Da, mă plictisești, te repeți ca o moară stricată. Am înțeles ca Halep nu e o campioană, treci peste, schimbă placa, lumea mai vrea și altceva.
Acuma pe mine ma doare in cot ca te plictisesc, posturile mele nu sunt indreptate catre tine in special oricum, vad in schimb ca reciproca nu e valabila. Incep sa cred ca nu se poate face un dialog cu tine, aici, pe forum.
Nu stiu de ce ce crezi ca am ceva cu tine in special, dar eu imi exprim parerile, pe care le consider cat de cat argumentate, fara atac la persoana. Ma faceai troll, dar observ ca flame-ul si trollismul ti se potrivesc mai bine. Sa nu mai zic ca mai rastalmacesti cuvinte, si raspunzi selectiv la posturi, definitia trollului.
On topic: Ms lui AndRewqp si tudyniuz pentru raspunsurile la postul meu.
Nu cred ca ai ceva cu mine și nu am crezut niciodată, nici eu nu am nimic cu tine, dacă eu credeam altceva nu îți mai urmăream postările pertinente de pe alte topicuri. În continuare am o părere bună despre tine, doar ca pe acest topic mă plictisești. Vrei să te mint?
PS Nu am fost ironic în primele rânduri, ești printre puținii care mai gândesc de pe acest forum. Îmi cer scuze dacă tu ai înțeles ca aș avea ceva cu tine. Eu nu suport doi tipi de pe acest forum. Un samsar isteric și un agramat obraznic. Îți spun și id-urile lor dacă vrei, să nu avem alte discuții. În rest numai de bine.
ON: Până la urmă la ce oră joacă Halep? Unii spun 6, alții 7... Mi se pare ciudat când văd ca nu e favorită la casele de pariuri.
joaca dupa ce se termina meciul dintre kvitova si pennetta ca se joaca pe acelasi stadion. cel mai probabil intre 8-9
Mda... eu tot am o problemă cu serviciul ei, primul set ok, al doilea mizerabil. Nu o văd bine, Vica pare mai hotărâtă, sper să mă înșel.
LE: penală e asta cu pauza de wc după fiecare set.
LLE: dacă nici acum când ai culoar spre finală...
Bravo Simona !! :)
Superb meciul!
Vai de capu' meu, mi-e rău, băi cum a fost meciul ăsta, eu cred ca pauza i-a făcut bine. Încă un pas și apoi nu mai contează, Serena e...
Sa speram ca nu va fi la fel si meciul cu Pennetta, trebuie sa fie odihnita pentru finala! :D
Dacă o să fie la fel nu ma mai uit, azi mi-a fost rău :( E prima dată, cred ca am îmbătrânit :))
LE: Văd ca Pennetta joacă și la dublu, poate obosește un pic :D
Simona v-a ajunge in finala iar cu mult noroc o v-a bate si pe Williams . :)))
O plăcere sa te uiți la Federer . :D
Parca le pune cu mana la cum lovește.
LE : 8 ași pt Federer in primul SET si inca nu s-a terminat .
VA ajunge in finala? Vom vedea, Penetta e periculoasa, dar totusi abordabila.
I-a fost favorabila pauza de ploaie Simonei. La cum se juca atunci, Azarenka era peste ea, mental statea mai bine bielorusa.
S-a linistit in pauza, si bine a facut, mai are un pas, pana in finala. Penetta este insa foarte artagoasa, se agata de fiecare minge.
Vedem