romgleza sau typo?
romgleza sau typo?
Romglish plus greseala gramaticala flagranta.Go figure.
Cred că unii nu și-au dat seama că omul chiar a făcut o greșeală, nu typo, trist... Noi să fim sănătoși
Cateva postari si alea degeaba. Someone doesn't know how to forum! :evil:
Sau poate asa vorbesc cei mai tineri si mai grabiti. Mai greu sa tina si tastatura pasul cu gandurile.
Ma duc sa imi fac niste ceai de musetel, imi curg ochii
Am scris intentionat in acel post, asa ca mai lasati caraiala..ce dreaku suntem oameni nu? Era un fel de naduf despre problemele noastre legate de gamingul actual dar daca sunteti de acord cu ele (problemele) atunci va promit ca nu va voi mai deranja cu ineptiile mele! Cu respect, va multumesc!
ps voi pune copy paste al acestui post pe topicul respectiv cu promisiunea de a fi ultimul.
Si postul asta tot asa intentionat e scris? :evil:
Stai linistit asperas, eu n-am zis-o cu rautate. Sunt momente in care si eu as scrie la modul wtf%#>\%{ omg$31&d /amnit! :)
Este semnatura domnului, deci nu pot face trimitere la o postare anume. Spre apararea lui, trebuie sa notam ca stăpânește desăvârșit limba engleza, de multe ori chiar uitând cuvinte elementare din romana, ceea ce ma face sa cred ca poate este un foreigner. (Thread deschis de stimabilul: "Schimb U4 only buc")Quote:
Originally Posted by cedry2k2001
Omg, nu îmi vine să cred, la naiba, am ajuns aici, nimeni nu scapă :))
CE-AI FACUT BABAIATULE
OMG, se aliniaza planetele, vine apocalipsa :evil:
Acum nu fiti carcotasi, poate omul chiar s-a dus dupa Bazar, s-a intalnit cu vanzatorul si au incheiat tranzactia.
Sau poate bazarul s-a terminat, si actiunea se petrecea dupa... pe sistemul:
https://cdn.meme.am/instances/62464939.jpg