@COD.221 ce ai scris corect mai exact?
,,sper sa-i unfle ochi Bute"?
unfle = umfle
si ochi = ochii
@Dant3 iti pune, nu spune :))
@COD.221 ce ai scris corect mai exact?
,,sper sa-i unfle ochi Bute"?
unfle = umfle
si ochi = ochii
@Dant3 iti pune, nu spune :))
Esti tu sigur de asta?
Oare bietul pret nu s-a suparat sa fie mintit asa? El pare sincer.
O uitare, doua uitarii, trei uitarii? De ce "sa schimbam de tema"? Abia am inceput.
Aici a iesiti la iveala lipsa coerentei tale mai mult ca oriunde altundeva. Cel putin asa cred, caci e abia a patra postare pe care o citesc din lunga ta lista. Fraza ta lunga si complicata se termina cu semnul intrebarii... Nu ti se pare gresit?
Initial, credeam ca va fi greu sa iti gasesc scarba de scris, dar ai atatea greseli intr-o singura postare incat dureaza mai mult sa iti pun citatele in postarea mea, decat sa le gasesc.
Io nu neg.
Nu e de pe forum si nici nu e vorba de gramatica aici, dar mi se pare genial:
E un comentariu lasat la controllerul PS4 pe site-ul AltexQuote:
Ds4
Buna seara! Acum 2 zile am cumparat consola PS4 si un DS4. As dori sa stiu cum se poate deschide acea clapa pentru a unmbla pe touch-screen? Multumesc anticipat!
- Este un "nu" in fata ,(geniule) - Te crezi amuzant ? (ha ha)
Da ! asa se pare. ok =D> bravo, am gresit, vrei si un pupic ? poti sa corectezi cate texte vrei tu, atata timp cat NU modifici nimic din ce am scris putin imi pasa.
Sunt urmarit aici pe forum :x cata atentie primesc ;;) , sol1dul & SpiritulSfant paparazzi cu juma de norma =D> .
:)) asa e sa stii, paparazzi cu juma' de norma.
Hai ma ca suna bine, Juma' :D
COD, de ce iti dai quote la posturile tale? :))
cred ca nici el nu se mai suporta :)
Lasati frate omu' in pace... Scrie undeva in regulament ca trebuie respectate regulile de punctuatie etc?Thread-ul asta e facut doar ca sa facem misto de oameni care sunt plecati din Romania si poate au uitat cum se scrie limba lor nativa ? Uitati-va pe profilul lui COD.221 si dupa aceea faceti misto daca considerati ca mai este cazul.
mai incet cu scandalul, stati on-topic.
Poti sa fii si-n Cecenia, daca nu-ti convine sau nu esti in stare sa postezi corect stai pe forum-urile din tara ta.
Doamne dar faceti atata caz pentru nimic. Threadul este gandit bine deoarece userii care apar cu greseli pe aici pot sa mai invete cate ceva. Cum a fost cazul celui de mai sus care a intrebat daca poate folosi "dupa" in loc de "de pe". Cat timp a intrebat politicos si a evitat o eventuala greseala, nu vad unde ar fi problema. Si despre mult-ravnitul nostru coleg cu greseli, macar el are o scuza buna pentru greselile pe care le are. Nu ca toti incompetentii care dupa 12 ani de scoala nu sunt in stare nici sa vorbeasca, dar sa mai si scrie corect.
Pana la urma nu stiu ce aveti cu omul. Este un anonim ca noi toti dar l-ati pus la zid si aruncati cu pietre, dar daca va da cineva quote la un post pe aici, cred ca imediat sariti cu gura mare.
Marinake, noi nu aruncam cu pietre acum pentru greselile lui gramaticale, ci pentru atitudinea lui elucubranta, poate chiar abjecta. In loc sa isi recunoasca incompetenta lingvistica, prefera sa-si scoale fundul in sus, in excese de aroganta. Not nice.
By the way, nu stiu cata lume a vazut asta, dar Oxford comma e destul de interesanta.
O sa iei warn :))
O sa ti se stearga commentul!
*we're just jesting out here, no hate ^_^*