Pai si ca ii zici unui prost ca e prost e adevar, asta nu inseamna ca nu e jignire :)). Daca alaturarea "ca/ci" iti zgarie retina, hai sa eliminam cuvinte precum "caciula" din vocabular. Ca suna urat (zic unii).
Pai si ca ii zici unui prost ca e prost e adevar, asta nu inseamna ca nu e jignire :)). Daca alaturarea "ca/ci" iti zgarie retina, hai sa eliminam cuvinte precum "caciula" din vocabular. Ca suna urat (zic unii).
Nu mai da citate din Pruteanu;), aici e vorba de alăturarea a doua sau mai multe cuvinte...Dar mai bine renunţ, sunt prea bătrân pt. "războiul" asta :p Stai linistit, am promis ca nu mai corectez pe nimeni. Am insistat pe acest subiect pt ca si eu am făcut aceeaşi greşeală. Eu incerc sa tin minte si sa nu repet, altii se simt jigniţi (ofuscati) si incep sa dea report la moderatori;)
De ce? Doar tu ai voie sau cum?... Imi insiri un citat gigantic din Pruteanu dupa care imi "ordoni" sa nu-ti intorc o parte din acelasi citat? Serios acum, de ce te oftici asa :))? Nu e prima oara cand vad ca te victimizezi. In fine, hai sa n-o facem o treaba personala, ti-am spus doar ca esti putin absurd, e treaba ta cum te ataci.
Eu nu mi-am însuşit cuvintele omului spre deosebire de alţii, "te oftici, victimizezi, te ataci" frumos din partea ta, aveam alta părere despre tine. Ce varsta ai, daca nu cer prea mult? Asta cu oftica nu am mai auzit-o de ceva vreme
LE: nascut in '93, frumoasă vârstă. Mai vorbim peste vreo 10 ani, o sa intelegi mai bine ce am vrut sa spun sau ce am incercat sa fac. Nu am încercat sa fac pe nimeni de cacao sau sa ma c.c pe mine, am incercat sa deschid ochii unora care poate mai trimit si ei un mail "la o fata" sau "la un baiat", depinde de gusturi si nu poti sa ii scrii "defapt" sau sa nu stii cand sa scrii "nu mai", "numai", "o data", "odată", "datorita", "din cauza", s.a.m.d.
Sincer, si poti sa nu ma crezi daca vrei, am citit quote-ul ala de Pruteanu dupa ce mi-ai zis sa nu mai dau citate din el. Chestia cu caciula mi-a venit de la sine. O faci sa sune de parca ar fi zis un proverb...
...
:-/Quote:
Nu va suparati gta v pt xbox one nu exista sau? Ca nu gasesc doar pt xbox normal
Singurul care i-a iesit a fost "vreo", dar din pur noroc, ca oricum nu stie sa foloseasca minusu asta "-" :evil:
http://www.consolegames.ro/forum/f66...ml#post1082782
"> sper sa-i unfle ochi Bute !" Sper sa nu unfle ochi cum ai unflat tu limba romana. :wall::punch::punch:
Da, stai jos, ai nota 2 :)