S-a mai dus unul:
Ken Norton, former heavyweight champion, dies - ESPN
S-a mai dus unul:
Ken Norton, former heavyweight champion, dies - ESPN
nu sunt mare fan box,dar dupa ce am vazut pe sport.ro , declaratile lui PASCAL - "am purtat masca la antrenament sa nu iau virusi de la voi"
> sper sa-i unfle ochi Bute![]()
!
Din pacate Bute nu mai e ce a fost. A pierdut cu Pascal.
Marii campioni au trecut peste infrangeri si au reusit sa revina la forma care i-a consacrat. Dupa parerea mea, Bute a demonstrat ca nu a fost un mare campion.
Dupa ce a luat-o in jos in urma meciului cu Bradley, pierzand apoi cu Marquez, Pacquiao va incerca sa isi ia revansa in fata lui Bradley.
Manny Pacquiao, Timothy Bradley both seek redemption in rematch - ESPN
Eu cred ca filipinezul nu mai e ce a fost si astfel nu il vad victorios. Bradley l-a invins si pe Marquez in ultimul sa meci, deci as zice ca americanul are mai multe sanse.
Dupa ce Pacquiao a castigat in sfarsit cu Bradley acum doua saptamani, a venit randul lui Mayweather care a castigat si el. Nu cred ca a fost cineva surprins ca iar a castigat, pur si simplu nu are competitie. Probabil urmeaza Amir Khan, dar cei doi sunt in cu totul alta liga.
Floyd Mayweather stays unbeaten with tough decision
Kiev-ul si-a ales primar nou:
Vitali Klitschko Elected Mayor of Kiev | Bleacher Report
Cand nu ai competitie serioasa devine chiar plictisitor. 47-0
Boxing - Mayweather goes 47-0
Salut fanii boxului, si ca sa stiti direct cine imi place, If anyone asks you what's the latest, tell them Ali, Ali, He's still the Greatest!!!
Au fost ceva discutii, mai ales la inceputul anului. Se zvonea luna mai, dar de atunci se zvonesc intalniri Mayweather - Cotto si Pacquiao - Khan. Nici eu nu cred ca o sa vedem vreodata Mayweather - Pacquiao.
Wikipedia zice ca pe 5 mai
Mayweather vs. Pacquiao - Wikipedia, the free encyclopedia
Pai ai citit ce scrie si acolo? Am zis si eu ca se vorbea de luna mai, dar ce e pe wiki nu face lucrurile mai adevarate, oricine poate edita acolo. Nu s-a stabilit nimic si bag mana in foc ca nici nu va avea loc vreodata. Poate in Fight Night 5 daca o aparea si ala vreodata.
By AndRewqp in forum Offtopic
By MonkY in forum Hardware
By alex89 in forum Sony PlayStation 4
By GS0Ls in forum Console Club
By Malach HaMavet in forum Offtopic
Bookmarks