Originally Posted by
Atrium
Pe bune ? Nu te-ai gandi cumva ca din toti aia ce zic asa ceva s-ar gasi macar cativa care nu ar folosi asa ceva pentru jocuri piratate ?
Eu de exemplu, am avut xbox-ul modat si nu are absolut nici un farmec. Poti avea 100 de jocuri dintre care sa joci doar cateva. Care este scop-ul ? L-am dat si am luat unul pe care nu l-am mai modat si asa o sa stea pana o sa crape.
Nu are rost sa risti acces-ul pe Live/PSN cu asa ceva. Eu unul nu am sa iau acel backup manager pentru PS3 pentru ca tin la acces-ul pe PSN. Dar daca l-as lua, ar fi pentru optiunea mai sus mentionata. Si am zis de nenumarate ori ca as prefera ca aceasta optiune sa iti fie data de catre SONY, sa nu iei alte dracovenii pe care sa le bagi in consola.
Acum, daca ma crezi, bine. Nu ma crezi, iar bine.
Sincer, nu inteleg de ce e atata reticenta in acest subiect. Chiar nu realizati ce se intampla cu acele lentile prin folosirea constanta ? Cate PS3-uri nu se vand aici pe forum cu blocul optic stricat ? Dar nu este un adevar, nu ? Este o conspiratie, si acele blocuri optice pica din cauza umezelii in camera. Haideti totusi...