1 Attachment(s)
Destiny este optimizat si pentru PlayStation Vita Remote Play
Desi eu unul nu mai ma pot juca pe device-uri cu ecran atat de mic (cum este cel de pe PlayStation Vita), pentru cei care inca o fac si isi iubesc consola portabila si functiile precum Remote Play-ul (de pe PS4), am o veste buna: Bungie a optimizat in draci gameplay-ul Destiny si pentru voi. Astfel, Remote Play-ul de pe PS4 nu va fi un simplu "streaming mode", ci se va schimba inclusiv controlul si anumite elemente ale interfetei. Ba mai mult, aveti inclusiv un ghid de control (apasati PS si aveti un "button guide").
Un mic exemplu al acestor tweak-uri pentru PS Vita: pe DS4 Destiny avea setat RUN-ul ca fiind pe L3. Cum PS Vita nu are L3, butonul de down de pe D-Pad va ajuta sa faceti sprint-uri. Also, vreti sa aruncati o grenada? E suficient sa atingeti touchscreen-ul in partea stanga. Vreti sa faceti un melee attack? Simplu: atingeti touchscreen-ul in partea dreapta.
Nu stiu exact cat de bine veti putea juca pe PS Vita Destiny-ul, insa macar stim ca Bungie incearca sa optimizeze si pt. Remote Play. Si cred ca va scapa pe multi dintre voi de sesiunile de telenovele la care ati fi obligati sa participati. Sau va puteti juca pe PSV in timp ce pe TV urmariti meciul favorit :evil:. Mai jos aveti si un mic hand-on:
http://youtu.be/LLXYf4bUC80