Tot Photoshop :)
Printable View
Tot Photoshop :)
N-are anti-aliasing :p
Apropo...sugerez sa pui logo-ul asta animat 3D in locul celui de pe player,cred ca ar fi mai interesant :).Acum depinde daca poti sa il pui,dar nu ar trebuii sa fie prea greu banuiesc.Stiu ca am mai vazut unele playere de pe alte site-uri cu logo-uri animate in colt si de acolo mi-a venit ideea...
E ok daca-l pui pe fundal negru. In plus, descarca-l ca se vede ok. La noi in attachment face thumnbail-ul resize in sus, si-l strica.
Se poate pune... chiar azi am incercat. Initial speram sa mearga cu un .gif ceva. Din pacate, am observat ca incarca dintr-un flash... ramane sa vad exact ce si cum. Mai mult m-ar tenta sa schimb headerul... dar, e de lucru acolo :)
Pam pam, poza "umilitoare" cu wii n-am gasit :)
Inca o creatie de a mea:
CLICK AICI
new stuff :).
Geniala ideea mika :))
ma uitam la ce jocuri mai am prin colectie si m-a izbit ideea :D. nah, e si o samanta de adevar acolo: cine vine, nu mai pleaca (prea curand) >:).
ps: uitati ce a patittomsam fisher dupa ce s-a intalnit cu monky >:)>:)
pps: sunt novice in ale photoshop-ului asa ca nu aruncati cu pietre :D.
Tom Fisher? who is it? :|
Mika vezi ca la a 2-a poza cred ca ai gresit ceva la logo acolo :).Sigur asa ai vrut sa reprezinti logo-ul?eu cred ca vroiai sa ii dai efectele alea de smudge in jos...ca si cum ar fi plouat si s-ar fi diluat culoare de pe obraz sa inceapa sa curga in jos(nu in sus cum e cazul tau).Deci corecteaza-ma daca zic gresit :D
Tom Fisher e fratele lui Sam Fisher. Amandoi sunt agenti secreti.
=)) lool. am incurcat numele :">.
GeOKeR: ma gandeam ca nu ar fi stat pana atunci cu capul in jos si efectele de smudge s-ar fi petrecut atunci :D.
Ptr fanii naruto :P : HOPE U LIKE IT :D
Crysys on cg.ro :
The 5th project for CG.ro :
Nu inteleg ce vrea sa insemne:DAdica se uita prin luneta si vede un wii trage cu ps3 si arunca cu xbox360:D?
Eu nu stiu ce aveti cu jocurile de pc,cand in tema este vorba despre jocurile de console...Daca esti fan jocuri de pc,nu stiu daca ai nimerit bine pe site-ul asta :evil:
Stop bashing the poor guy, he's young
Felicitari ca ai incercat andreiu. Daca vrei sa inveti niste trucuri in photoshop, intra pe Good-Tutorials / Photoshop Tutorials + Flash Tutorials :)