Tot Photoshop![]()
Apropo...sugerez sa pui logo-ul asta animat 3D in locul celui de pe player,cred ca ar fi mai interesant.Acum depinde daca poti sa il pui,dar nu ar trebuii sa fie prea greu banuiesc.Stiu ca am mai vazut unele playere de pe alte site-uri cu logo-uri animate in colt si de acolo mi-a venit ideea...
E ok daca-l pui pe fundal negru. In plus, descarca-l ca se vede ok. La noi in attachment face thumnbail-ul resize in sus, si-l strica.
Se poate pune... chiar azi am incercat. Initial speram sa mearga cu un .gif ceva. Din pacate, am observat ca incarca dintr-un flash... ramane sa vad exact ce si cum. Mai mult m-ar tenta sa schimb headerul... dar, e de lucru acolo![]()
Inca o creatie de a mea:
CLICK AICI
ma uitam la ce jocuri mai am prin colectie si m-a izbit ideea. nah, e si o samanta de adevar acolo: cine vine, nu mai pleaca (prea curand)
.
ps: uitati ce a patittomsam fisher dupa ce s-a intalnit cu monky![]()
pps: sunt novice in ale photoshop-ului asa ca nu aruncati cu pietre.
Mika vezi ca la a 2-a poza cred ca ai gresit ceva la logo acolo.Sigur asa ai vrut sa reprezinti logo-ul?eu cred ca vroiai sa ii dai efectele alea de smudge in jos...ca si cum ar fi plouat si s-ar fi diluat culoare de pe obraz sa inceapa sa curga in jos(nu in sus cum e cazul tau).Deci corecteaza-ma daca zic gresit
![]()
lool. am incurcat numele :">.
GeOKeR: ma gandeam ca nu ar fi stat pana atunci cu capul in jos si efectele de smudge s-ar fi petrecut atunci.
Nu inteleg ce vrea sa insemneAdica se uita prin luneta si vede un wii trage cu ps3 si arunca cu xbox360
?
Eu nu stiu ce aveti cu jocurile de pc,cand in tema este vorba despre jocurile de console...Daca esti fan jocuri de pc,nu stiu daca ai nimerit bine pe site-ul asta![]()
Stop bashing the poor guy, he's young
Felicitari ca ai incercat andreiu. Daca vrei sa inveti niste trucuri in photoshop, intra pe Good-Tutorials / Photoshop Tutorials + Flash Tutorials![]()
By MonkY in forum Concursuri
By Dj Mo in forum Concursuri
Bookmarks