L-am jucat cand a aparut, pe iPad, dar dupa primele 7-10 nivele devine incredibil de greu. Am avut "schite" la care m-am prins dupa 5-7 minute de invartit, de ce anume ar trebui sa fie acolo :))
Printable View
L-am jucat cand a aparut, pe iPad, dar dupa primele 7-10 nivele devine incredibil de greu. Am avut "schite" la care m-am prins dupa 5-7 minute de invartit, de ce anume ar trebui sa fie acolo :))
Vad ca a iesit SoulCalibur in appstore US. Jocul merge si pe iPad, dar pretul este "putin" cam piperat si exagerat (asemanator cu jocurile de la Square Enix) si anume 15.99$
De azi e si in AppStore-ul din RO la 10 euro. Incredibil de mult, parerea mea.
nu e cine stie ce souldcalibur in my opinion.
1264 la fruit ninja (arcade) B-). ce scoruri aveti :)?
900 :)
god damn, eu cand am scos 500 am fost happy :"(
1003 ,dar nu imi mai merge jocul ,si l-am sters .Oricum Puss in Boots e mai fun!
Imi poate recomanda cineva, un joc de Football Manager bun si complex, pentru iOS ?
De cateva zile ma joc Football Manager 12 (care a fost o galagie de bani) si sunt foarte nemultumit. Sunt prea putine optiuni, iar impactul asupra meciurilor este infim.
Nu ma intereseaza o reprezentare grafica a meciurilor. Imi place stilul celor de la FM, dar as prfera ca tot jocul sa-l arate, chiar si asa cu buline, nu 90% text (de fapt nici macar ala, doar o bara a posesiei care urca si coboara) so 10% niste buline colorate care fac niste faze predefinite.
Imi poate recomanda cineva, un joc de Football Manager bun si complex, pentru iOS ? (de preferabil care sa mearga pe iPad)
De cateva zile ma joc Football Manager 12 (care a fost o galagie de bani) si sunt foarte nemultumit. Sunt prea putine optiuni, iar impactul asupra meciurilor este infim.
Nu ma intereseaza o reprezentare grafica a meciurilor. Imi place stilul celor de la FM, dar as prfera ca tot jocul sa-l arate, chiar si asa cu buline, nu 90% text (de fapt nici macar ala, doar o bara a posesiei care urca si coboara) so 10% niste buline colorate care fac niste faze predefinite.
mie imi plac challange-urile ,is foarte fun:)
Wooooooo!
Foarte pe scurt: peste cateva zile (mai exact pe data de 9, luna aceasta) apare DoDonPachi Dai Ou Jou
Thank you CAVE! =D>
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i2nnVU0HUwo
DoDonPachi Blissful Death !!!!!!!!! =D>
GTA III disponibil la doar 0.79 euro. Pentru cine nu l-a luat, este un pret incredibil de mic pentru un joc incredibil de mare :D
GTA III disponibil la doar 0.79 euro. Pentru cine nu l-a luat, este un pret incredibil de mic pentru un joc incredibil de mare :D
si FIFA 2012 la 0,79 euro