OM NOM
Printable View
Am 3 coduri valabile pentru Robot Unicorn Attack, cine doreste sa-mi lase un pm.
Schimb Mirror's Edge si Rayman Jungle Run cu alte jocuri. (Doar US)
~Dau si pentru amazon gift cards.
Mda...deja au inceput sa scada detaliile si iluminarea. D-aia il intarzie. Nu era jucabil pe ce avem momentan (si, se pare, nici pe iPad5, iPad Mini 2 din moment ce le asteapta cu lansarea).
http://youtu.be/CrntM6JKn5Y
Azi seara (12 noaptea) se va lansa in RO jocul Temple Run 2,succesorul primului joc care inca are mult succes.
http://www.youtube.com/watch?v=--CPA6JjbGY&feature=youtube_gdata_player
On, si free also :D
https://itunes.apple.com/us/app/temp...-2/id572395608
Z The Game - un joc care mi-a marcat copilaria fiind unul din cele 3 jocuri pe care le-am jucat prima oara pe PC acum la 0.89 Euro.
Apropo, am citit acum cateva pagini de o paritate 0,89 E = 5 RON. WTF? Mie-mi ia 3.88
Eu in continuare nu inteleg de ce nu va luati de pe US si preferati sa cumparati din UE.
0.89 EUR = 3.86 RON
0.99 USD = 3.21 RON
Poate pare o nimica toata... dar, la mai multe titluri, mai ies banuti pentru inca unul, doua... bonus :)
Si mai mult, pentru a nu mai exista aberatii gen "ma taxeaza prea mult procesatorul de card", recomand folosirea de iTunes Gift Cards. Eu asa fac de cativa ani buni... nu mi-au luat niciodata macar 0.01 USD extra. Ba chiar am primit refund la cateva aplicatii care nu functionau asa cum spuneau developerii.
Si mai e inca un mic avantaj. Sunt perioade in care puteti gasi (de exemplu), iTunes Gift Card de 100 USD la 90 USD... deci mai puteti castiga si de-acolo ceva. And... everyone loves a good bargain :D
Citisem intr-o vreme pe un forum Apple de unii care au cheltuit mii de dolari pe aplicatii. Eu am verificat acum si in 4 ani si 3 luni de cand am contul am cheltuit 17$. Si Jailbreak nu am avut niciodata.
MonkY, cat ai cheltuit?
Hmm... cam din 2010 si pana acum, probabil undeva in jur de 500 USD. Din care aproximativ jumatate au fost soft-urile de GPS si subscription-urile in Zinio (reviste). Si trebuie sa recunosc ca mi-am cumparat cam tot ce am vrut (sau am avut nevoie). N-am aruncat cu banii, ba din contra, am stat si vanat preturi bune (i love AppShopper). Bine, mai am si cateva albume cumparate, cateva filme... ceva IAP-uri.
Dar asa, ca idee: eu daca pun acum un card de 50 USD, ma tine linistit 6 luni (doar sa nu apara cine stie ce nebunie si sa-mi sparga bugetul). Ori cand ma uit ca 50 USD dadeam pe un singur joc de consola... imi revin si ma simt bine :)
Dap, de cand cu iPad-ul, iPhone-ul si iOS-ul in sine... trebuie sa recunosc ca mi-au scazut achizitiile la jocurile de PC/console cu aproximativ 80-90%. Nu mai cumpar decat MUST HAVE-uri, si acelea astept sa ajunga la preturi decente. Si da, si-a spus si criza cuvantul.
Tudor, cum poti sa verifici si unde, exact cat ai cheltuit ? Si eu as fi curios sa aflu lucrul asta :D
Nu stiu unde si daca se poate. Dar eu mereu pe orice iDevice mi-am instalat tot ce am cumparat. Si numar pe degete ce am cumparat si mi-a fost usor sa calculez. Dar sigur scrie undeva sau ceva :-/
Incearca cu App Store Expense Monitor
Si nu exista un total, sau ceva de genu ? Trebuie sa stau sa adun toate alea ? Ca sunt prea multe pagini si nu toate au fost cumparate.
Tocmai am verificat si nici pe Mac nu iti da o suma totala, tot trebuie sa calculezi singur. Dar macar se incarca paginile cu history mai repede.
Ai incercat cum a zis mariuschrm mai sus cu App Store Expenses - Expense Tracker for Mac OS X si nu a mers? Ciudat...
Nu l-am folosit pentru ca programul ala functioneaza doar daca ai facut backup la apps pe Mac. Deci nu cauta folosindu-se de contul tau ci de ce apps gaseste backed up in memoria Mac-ului dupa care iti afiseaza preturile si un total. Eu nu am facut niciodata back-up la apps deci nu il pot folosi. Si nici nu cred ca o sa o fac prea curand :)
Oricum ar fi degeaba pentru ca unele aplicatii poate le-ai luat la pret redus sau gratis, apoi au revenit (AppShopper ftw :D)