Ce legatura are cu programatorii ?
Am testat si eu aplicatia saptamanile trecuta, se misca groaznic, are si un design neintuitiv. Ar trebui sa fie aplicatie pentru Newsstand.
Printable View
Ce legatura are cu programatorii ?
Am testat si eu aplicatia saptamanile trecuta, se misca groaznic, are si un design neintuitiv. Ar trebui sa fie aplicatie pentru Newsstand.
Va recomand un tweak foarte tare din Cydia pentru cei care aveti telefonul/iPad-ul jailbreak-uit: Color Profiles. E foarte folositor pentru cei care au ecranul cu tenta galbuie (ca mine) si vor sa-l aibe pe tenta albastruie rece. Se instaleaza din Cydia si astfel aveti o noua setare in Settings de unde puteti, cu ajutorul unui slider, sa modificati temperatura culorii ecranului.
Am un anunt foarte important tuturor doritoriilor de jailbreak untethered pentru iOS5 (mai alea iPad 2 si iPhone 4S).Chronic Dev-Team a pierdut 2 importante exploituri.Acum are nevoie de ajutorul nostru sa adune cate mai multe crash reporturi.
"Many thanks in advance for your prompt response & help in this effort, your continued support of GreenPois0n & the Chronic Dev team, and your patience while we continue our never-ending, diligent work on your (free!! coming soon!) untethered jailbreak for iOS5 and/or iPhone 4S.
UPDATE :
Eu pe :
iPhone 4S : 1 crash
iPad 2 : 57 crashes
iPhone 4 : 137 crashes
Trebuia sa pui si link catre site-ul lor pentru a download-a programul pentru crash report: http://greenpois0n.com/?p=131
Daca nu va descurcati cu engleza si nu stiti care-i faza cu aceste crash report-uri puteti citi un articol pe blog-ul meu despre asta ceva mai detaliat:
http://iph0nelife.blogspot.com/2011/...break.html?m=1
A iesit iOS 5.1 beta 1. Apar referiri in el asupra noului iPad 3 ce sta sa apara in primavara si asupra iPhone-ului 5. Good news.
are rost sa fac uptade de Jailbreak la ios 4.1 la 4.3.3 pentru un 3gs de 32gb? daca da, care ar fi avantajele?
Update faci la firmware nu la jailbreak. Jailbreak-ul e acelasi. Intotdeauna daca ai posibilitatea sa faci update la soft merita s-o faci pt ca in general Apple nu scoate fw degeaba. Poti sa pui 4.3.3 si extrem de simplu faci jailbreak direct de pe telefon cu jailbreakme.com
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=46.534245,24.585565
Sent from my heaven using Tapatalk
Am nevoie de ajutor.As vrea sa cumpar un iTunes card de 50USD.De unde pot procura unul cu trimitere cod instant? Dar plata prin transfer bancar? Pe BoDoPSX SHOP este numai cu card.
am descarcat de pe net ios 4.3.3. am incercat sa ii dau restore cu shift + restore dar imi da error 1394. am incercat cu tinyumbrella-5.01.00 optiunea Set Host to Cydia on Exit urmata de restart, dar degeaba, mereu primesc eroarea 1394. sfaturi?
Spike, daca nu ai SHSH salvat pentru 4.3.3 in cydia sau tinyumbrella, nu ai nici o sansa. Apple a oprit autorizarea la toate fw vechi, inclusiv la 5.0, iar tinyumbrella nu-ti poate oferi o autorizare daca nu ai salvat, in prealabil, SHSH-ul.
Ca o nota 5.0 nici nu are shsh :)
Sent from heaven using Tapatalk
Poate ai pentru 4.1. Daca e vre-o problema, poti pune inapoi tot 4.1. Daca nu ai pentru 4.3.3 nu ai ce sa faci. Nu ai cum sa treci decat la 5.0.1 sau 4.1. D-aia e bine ca la fiecare aparitie de OS, sa bagam tinyumbrella si sa dam sa salveze SHSH. El il salveaza pe cel oficial, autorizat de apple.
Jocul Where's My Water este gratis prin aplicatia Facebook iTunes App of Day.Fiecare cont poate cere 5 coduri redeem :D
---------- Post added 02-12-2011 at 10:07 AM ----------
M-ar interesa unul de $50.Nu stiti de unde as putea face rost? iDante si-a suspendat momentan serviciul.Mersi ;)
iPhone games in real life :))
http://www.youtube.com/watch?v=YrsoluSjuKc
Ai putea incerca in piata a-z in orasul tau. Avantajul la iphone vs alte telefoane e ca nu prea 'umbla' nimeni la ele sa le modifice hardware-ul, iar in ceea ce priveste softwareul poti lejer face un clean install la soft.
Need for Speed Undercover este FREE doar azi. Go get it.
Incepand de azi EA va da zilnic cate un joc gratuit pana la craciun asa ca fiti pe faza.
Sent from heaven using Tapatalk