Are Jailbreak, asta era problema. Respectivul nu stie pentru ca nu i-a facut nimic si l-a luat asa cum este acum.
Printable View
Are Jailbreak, asta era problema. Respectivul nu stie pentru ca nu i-a facut nimic si l-a luat asa cum este acum.
Sincer, nu-ti recomand sa-ti iei blocat in alta retea, decat RO, intrucat se decodeaza din ce in ce mai greu in ultima vreme. Plus ca daca ai tot 3Gs, nu e cam inutil sa treci de la 16 la 32, cand cu o diferenta de "1 joc de PS3" poti trece lejer la un iPhone4 codat la noi, sau neverlocked ?
Stiu ce spui, insa mie imi place cum arata 3G/3GS si iPhone 4 nu. Plus ca diferenta de performanta este una mica, ecranul si camera fiind marile diferente. Raman la 3GS pentru ca este singurul care imi place. O sa incerc totusi sa aflu cumva daca este neverlocked sau nu. :|
eu te-as sfatui sa incerci trecerea la 4... diferenta dintre ecrane este una uriasa
E o chestie de gust sincer. Ma intereseaza mai mult estetica telefonului iar singurul lucru deranjant pentru mine este ecranul si camera superioara de la iPhone 4. In ciuda acestor dezavantaje, tot 3GS imi place mai mult datorita formei.
Te deranjeaza camera si ecranul de la i4? :wall: #-o
Nu, ma enerveaza la 3GS doar ca are camera si ecranul inferioare lui iPhone 4. Asta am zis :)
...no, pana la urma mi-au dat un iPhone4 sigilat. Interesant cum n-au putut schimba un home button, ma rog :)
Cei 3 frati.
iPhone 4S - iPhone 4 - iPad 2 :D
era sigilat cu totu, in cutie ? sau doar telefonul avea cele 2 folii puse pe el ? daca doar telefonul, sa stii ca nu este nou, este refurbished. Asa am patit si eu cand mi-am dus iPhone4 la garantie cu aceeasi problema. Si am primit un tel in cele 2 folii, in cutia mea, cu accesoriile mele, dar bateria ma tinea mai putin decat ma tinea tel meu original, de care am avut grija...
Puteam sa-mi schimb eu butonul in cateva minute (eu nefiind un expert in telefoane - dar tot ce-am desfacut, telefon, am reparat pana acum), numai c-am zis sa fiu civilizat si sa-l duc la service daca tot am garantie. Le-am si zis asta cand le-am lasat telefonul, imediat dupa ce mi-au zis faza cu 15 zile.
Da, atunci l-am si desfacut de mi-am pus mini sim-ul. Faza interesanta e ca asta vibreaza mult mai tare, lol (daca se poate spune asa) - e oki :)
Ai avut model mai vechi de iPhone 4, probabil din primele loturi, asta e mai nou ce l-ai primit si are alt motoras pt vibratii asemanator cu cel de pe iPhone 4 cdma. De asta vibreaza mai puternic.
...erm, de ce nu-mi arata info-ul meu la my info? Imi da sa aleg din contactele mele :-? - e ceva bug? Eu nu tin minte de o asemenea setare inainte. Era trecut nr.-ul meu si avelo...
Help?
Nu-s eu bobo, am dat la nimereala pe un contact din lista mea...
*am facut un mic artificiu: am adaugat un contact nou (RonanN1) si l-am selectat la my info si sanatate buna.
Oricum nu-s lamurit care-i faza acolo.
Daca-s in forma de X, inseamna ca e dintr-un lot vechi ? Interesant...
Dap, Apple a vrut ca terminalele lor sa nu fie atat de usor de desfacut si au pus alte surubele, pentalobe.
Da cele noi, s-au schimbat deorece se putea deschide prea usor telefonul.
Astea-s cele noi :
http://www.iphonexpert.com/wp-conten...pd-300x168.jpg
Are cineva nevoie de iGo Europe la jumatate de pret prin redeem code? Daca da, dati un PM cat mai repede.