Oke ms baieti
Mai am o dilema baieti...intru pe Xbox...intru in meniu dau la Xbox Live...si trebuie sa dau test connection...si ce aflu...la Ip Adress imi spune Failure....nu stiu dc...mai a avut careva dilema asta?
Printable View
Oke ms baieti
Mai am o dilema baieti...intru pe Xbox...intru in meniu dau la Xbox Live...si trebuie sa dau test connection...si ce aflu...la Ip Adress imi spune Failure....nu stiu dc...mai a avut careva dilema asta?
ArhiTecTu.... un kit play&charge nu include numai acel cablu de reincarcare, ci si o baterie NiMH de 3600mAH... baterie care arata identic cu capacul alb de pe spatele controlerului... aceea baterie o reincarci mereu... tine cam 8 ore cred bateria... si incarcatul cam 20 de minute (full)... dar poti sa te si joci in timp ce se incarca, doar ca esti wired.. deci nu poti incarca alte baterii decat aceea bateire care vine cu pachetul...
Sper ca ti`am putut fi de ajutor.
Pentru cei care au jucat: Ce sa aleg Burnout Paradise sau Midnight Club Los Angeles ? :D
Burnout Paradise!
Burnout Paradise > Midnight Club Los Angeles
Cu toate ca nu pot sa fac comparatie intre cele doua pentru ca nu am jucat "MCLA" eu ti-as recomanda "Burnout Paradise" din cele peste 100 ore pentrecute in Paradise City.
mersi. si eu tindeam spre paradise , dar m-a impresionat LA remix pe PSP , si ma punea putin pe ganduri. oricum , next is Los Angeles !
daca le foosesti pe ambele la fel de des... da... dar eu recomand sa iti iei doar unul, si sa il folosesti la padul care il folosesti cel mai des (banuiesc ca te joci si singur destul de mult), iar la celalalt pad cumpara baterii.. nu cred ca renteaza sa iei al doilea kit... o pereke de baterii decenta (2 roni) te tine suficient pe un pad folosit ocazional.
p.s. daca tii sa nu mai dai bani pe baterii deloc... incearca la al 2lea pad sa cumperi decat bateria daca se poate.. cablul incarca orice baterie de acest gen.
Oke
Ms mult...sa traiesti,dau un suc :)
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
Ms mult...dau un suc :)
Salut, sunt nou in domeniul jocurilor de consola. Saptamana asta mi-am luat un xbox 360, si am o problema:
As vrea sa ma inscriu pe xboxlive (sa pot dlda jocuri - am gasit cateva foarte interesante -braid, street fighter 2 HD..) dar nustiu cum. Poate cineva sa imi explice cum pot ?
Eu am incercat cu UK - am scris adresa mea reala (din romania) -dar mi-a zis ca codul postal e gresit - atunci am pus o adresa din UK - insa cand am ajuns la credit card, tot imi spune ca e ceva in neregula cu cardul. Am verificat datele - totutl e ok (am un mastercard) -in plus, l-am folosit acum 2 zile pt a cumpara de pe thehut - deci nu poate sa nu mearga.
Ma intreb - ar trebui sa pun totusi adresa mea reala ? (eventual cu cod din uk) ? sau o adresa din UK ? sa incerc alta tara ? (care ? ) Sau poate fi altceva ?
Multumesc
Am legat Xbox 360 la display-ul meu prin HDMI. Asi dori sa leg si sistemul de sunet Z5500 la consola prin cablu optic. Cum se poate face asta?
mai bune cumpara Microsoft Points cu cardul de pe www.gamepointsnow.com , primesti codul prin mail , apoi dai Reedeem code pe consola si poti sa cumperi jocuri
care este rezolutia maxima dusa de cablul vga de la microsot ? am un monitor de 19200x1080 si vroiam sa stiu pot sa setez rezolutia asta ? unele persoane spuneau ca nu , ca duce 1280x1024 sau 1366 x 768 maxim. alt undeva am citit pe net ca duce si 1920 x 1080 doar daca ai NXE instalat... deci lamuriti-ma si pe mine daca o sa am NEX instalat o sa put juca jocuri full hd prin vga ?
Si eu vreau sa imi conectez sistemu 5.1 prin cablul component care il am dar firele pentru audio nu ajung de la monitor pana la subwoofer (sper ca am scris corect).
Se poate conecta altfel?
Salut, stiu de robertdinu, de la el am luat un cablu component de asta : http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
Daca iau una dintre ce mi-ai dat tu mai sus cum le voi folosi? :-S
pai cablul HDMI special pentru xbox are iesire optica Xbox.com | Accessories - Xbox 360 HDMI Cable