Clubul Xbox 360 - Microsoft Xbox 360 - Page 162

Printable View

nu ai inteles ce am vrut sa spun. hardiskul ala pe care ti l-am aratat poate sa mearga si la XBOX 360 trebuie doar sa il bagi in carcasa unui hardisk de 360 si sa ii faci cateva mici adjustari daor ca pretul de 30 lire nu se compara cu cel de 95 de lire cat costa hdd-ul official de 120 , itelegi? dar daca nu crezi ca esti in stare sa faci aceasta operatie mai bine cumperi unu official de 60 gb care costa in jur de 200 lei si nu mai ai batai de cap.
  • 11-06-2009, 00:14
    iceman2hot4u
    Cel de 120GB e 3mil cu tot cu transport :) .
  • 11-06-2009, 00:16
    no_m3rcy
    Kingdom Under Fire II
    OMG!!!! dc nu am auzit de jocu asta pana acum?!?!!?:o:o dak va plac chestiile de genu lord of the rings sau Braveheart etc. omg! you guys need to check this !!! Deasemenea se pare k cei de la PHANTAGRAM vor introduce un nou concept numit MMOARTS(Massive Multiplayer Online Action Real Time strategy)
    Kingdom Under Fire II Video Game, Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
    site-ul oficial pt cn e interesat Kingdom Under Fire II
  • 11-06-2009, 00:43
    RonanN1
    Quote:

Originally Posted by no_m3rcy View Post
    OMG!!!! dc nu am auzit de jocu asta pana acum?!?!!?:o:o dak va plac chestiile de genu lord of the rings sau Braveheart etc. omg! you guys need to check this !!! Deasemenea se pare k cei de la PHANTAGRAM vor introduce un nou concept numit MMOARTS(Massive Multiplayer Online Action Real Time strategy)
    Kingdom Under Fire II Video Game, Debut Trailer | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
    site-ul oficial pt cn e interesat Kingdom Under Fire II

Old News.

http://www.consolegames.ro/forum/f8-...ire-ii-videos/

...toate jocurile din seria Kingdom Under Fire au fost bune (cel puțin mie mi-au plăcut):

Kingdom Under Fire: A War of Heroes
    Kingdom Under Fire: The Crusaders
    Kingdom Under Fire: Heroes
    Kingdom Under Fire: Circle of Doom

Jocurile seamănă mult cu N3 - Ninety Nine Nights =D> (oricum imediat apare Ninety Nine Nights 2).
  • 11-06-2009, 01:07
    IlieRazvan
    Am si eu o intrebare,poate o sa vi se para o prostie,dar ce acel dreptungi la consola in parta stanga lanaga memory slot ?
  • 11-06-2009, 10:06
    RonanN1
    Quote:

Originally Posted by IlieRazvan View Post
    Am si eu o intrebare,poate o sa vi se para o prostie,dar ce acel dreptungi la consola in parta stanga lanaga memory slot ?

Senzor.
  • Page 162 of 788 FirstFirst ... 62 112 152 160 161 162 163 164 172 212 262 662 ... LastLast