-
acu am citit pe site. cica
Before ordering more than one subscription, such as a 12 Month Xbox Live Gold membership subscription code plus a Microsoft 2100 points code please contact us. This will ensure a swift transaction and will allow us to send your codes to you as soon as possible without you having to go through any strenuous verification processes.
adevarul e ca nu i-am contactat inainte insa e de *** chestia asta. mai astept pina se fac 24 de ore si daca nu primesc codurile miine de dimineata ma duc la banca si opresc tranzactia. oricum, de acum inainte o sa folosesc si eu pe cei recomandati de Ronan.
PS am tot gasit topicuri pe diverse forumuri unde e recomandat siteul si nici un post cu frauda/tzeapa deci presupun ca doar dureaza muuuuuuuuuult.
-
este vreo posibilitate sa vizionez filme la xbox cu subtitrare>??>
inafara de dvd uri
-
-
ceva mai simplu ca nu am 2 placi de retea
un program ceva cu care sa bag subtitrare in film
-
-
-
Eu am luat de pe cheapxboxlivecodes de 3-4 ori fara nicio problema. Plata prin paypal, codul venit in 2-3 ore. La prima tranzactie am primit un email in care mi-au cerut sa le reconfirm adresa de acasa, pentru ca pe paypal avea status-ul "unconfirmed".
-
am primit un mail de la ei
IMPORTANT
We need your support to combat fraud.
Hi,
Due to a recent increased in fraud, we can not send you the code until you have sent us an email confirming you have paid for this code, this email is sent after your Paypal payment. This email is only sent to buyers with paypal unconfirmed address's.
We simply need to confirm that you have bought this code and that someone has not hacked into your account and paid without your permission.
Please send us your full name and address along with the date and time of purchase. Please also send us your valid landline telephone number.
We are sorry for any inconvenience caused. If any of the details you provide are incorrect we will unfortunately not be able to send you a code, and will instantly refund the payment back into your Paypal account. The quicker you can provide your details the quicker I can send you your gaming code/s.
Thank you for your support in helping us combat online fraud.
le-am trimis datele. sa speram ca se rezolva. nu inteleg faza cu unconfirmed address. ce trebuie sa fac ca sa rezolv asta?
-
continuam discutia pe topicul cu intrebari si raspunsuri ca sa nu poluam topicul (am primit si eu mail de la ei dar nu inteleg care e faza cu unconfirmed address...ca adresa pe care am trecut-o in paypal e aia din buletin care e tot aia de la ING, deci e aceeasi adresa peste tot).
-
O singura data iti cer sa confirmi adresa.
-
s-au miscat repede. le-am si primit. ia sa vedem daca merg :)
-
Nu-s lamurit nici eu care-i treaba cu unconfirmed address, pe PayPal nu am gasit nicaieri cum sa fac sa fie "confirmed". Bine, nici n-am cautat prea mult, daca descoperi tu, do share :D
-
hai ca am gasit. raspunsul e chiar in help-ul PayPal
How do I confirm an address?
Most addresses outside the U.S. can't be confirmed at this time.
If a seller requires a confirmed shipping address, PayPal suggests the buyer contact the seller directly. Sellers may deliver to an unconfirmed address, but are liable for any buyer-initiated disputes.
asa ca solutia momentan e sa emigram in US toti :)
-
Aha, deci "unconfirmed" e un fel de status al userilor non-US.
L.E.: Ping, schimba tastatura ca asta nu-ti bate cratimile.
-
eu miam verificat adresa, dar trebuie sa fie adresa din buletin.
Am trimis o poza cu buletinul si am specificat ca e pentru ami confirma adresa.
-
unde gasesc 360 headset de cumparat?
-
cauta pe ebay...sunt destul de ieftine si nu te costa asa mult shipping-ul
-
-
au mers din prima codurile. am live pina in septembrie anul viitor si acu se trage si Shadow Complex :)
-
1 Attachment(s)
Pot sa conectex cablu de la xbox 360 la placa video prin DVI-to-Component Video ??? si daca stie cineva pe unde gasesc asa ceva ?????